Zadovoljna.si
Ličenje

Moda

Predstavljamo vam nove trende ličenja za pomlad/poletje 2011

Z.K.
08. 03. 2011 16.50
1

S primernim načinom ličenja lahko ženska poudari svoje lepe obrazne poteze in polepša ter popestri svoj videz. Pomlad poleg toplega vremena in sonca prinaša tudi nove trende ličenja, v katerih bo vsaka ljubiteljica make-upa lahko našla nekaj zase.

Izberite svoj slog ličenja!
Izberite svoj slog ličenja!FOTO:

Poiščite svoj slog!

Trendi ličenja za pomlad/poletje 2011 prinašajo nove barvne kombinacije in različne sloge, ki bodo lepo dopolnili vašo podobo skupaj z oblačili. Tokrat boste lahko izbirale med različnimi trendi, kjer boste zagotovo našle tistega, ki vam najbolj ustreza. Lahko se naličite povsem diskretno ali pa se odločite, da boste na svojih očeh pričarale mavrico. Privrženke temno naličenih oči pa boste s 'smokey eyes' še vedno lahko nadaljevale in ostale 'trendi'. Izbirate lahko med mat in svetlečimi sencami za oči.

Z diskretnim ličenjen ne boste nikoli zgrešile.
Z diskretnim ličenjen ne boste nikoli zgrešile. FOTO:

Naličite se subtilno!

Najbolj vroč trend za letošnjo sezono je minimalizem. Naravna lepota je neprekosljiva, zato vam z ličenjem ni treba pretiravati, kadar bi rade izgledale božansko. Minimalno ličenje je primerno za vse starosti kot tudi priložnosti, tako za dnevne izhode kot tudi večerne. Barve naj bodo blage, barvna paleta pa se lahko razprostira od rožnate, do modre in bež ter rjave barve. Na notranji strani spodnje veke uporabite še bel svinčnik, saj bodo oči tako videti večje in bolj svetle. Zavijte trepalnice, nanesite maskaro in izdelek bo popoln.

Naj oči 'žarijo'!

Če bi bile rade opažene, potem je make-up v živih barvah kot nalašč za vas. Močni pigmenti v senčilih ustvarjajo popolno harmonijo s prihajajočo sezono. Po vsej veki lahko nanesete le en odtenek senčila ali pa kombinirate komplementarne barve za energičen videz. Med najbolj vroče barve za pomlad/poletje 2011 sodijo oranžna, rdeča, modra, zelena, vijolična in rumena.

Naj vaše oči zažarijo s svetlimi barvami.
Naj vaše oči zažarijo s svetlimi barvami.FOTO:

Poudarite oči s temnimi ličil!

Trend 'smokey eyes' je še vedno aktualen, saj ustvarja seksi in skrivnosten pogled, oči pa pridejo do izraza. Uporabite barvne kombinacije, kot denimo črno-srebrno, vijoličasto-modro oziroma indigo-slonokoščeno, lahko pa tudi druge močne barve, kot so vijolična, zelena ali modra.

Temno in skrivnostno.
Temno in skrivnostno.FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375