Zadovoljna.si
Zanj in za mamico

Lepota

Nad gube s kremo za otroško ritko

Z.B.
28. 01. 2011 16.35
0

Britanske mamice so odkrile, da je krema, ki jo uporabljajo za zaščito otroških ritk, odlično sredstvo v borbi proti gubam. Izdelek, vreden okrog tri evre, tako nadomesti drage kreme, pa še bolj učinkovit je, pravijo Britanke. In verjeli ali ne, 'Baby Bottom Butter' je v Veliki Britaniji v prodaji prekosil vse 'anti-aging' izdelke skupaj.

Zanj in za mamico
Zanj in za mamicoFOTO: iStockphoto
Nekatere britanske mamice so otroško kremo, s katero zaščitijo ritke njihovih malčkov pred izpuščaji, namazale tudi na svoj obraz. Z učinkom kreme pa so bile tako navdušene, da so se odrekle svoji dragi kremi, s katero so pred tem gladile kožo. O svojem novem sredstvu, ki je mimogrede tudi veliko cenejši od krem proti gubam, so seveda mamice veselo poročale na socialnih omrežjih na spletu in 'Baby Bottom Cream' je kratkem času postala najbolj prodajana krema proti gubam. Še več, v 12 mesecih so prodali zalogo, ki je pred tem zadostovala za 14 let. Zanimivo je, da v kremi ni nobene čudežne sestavine, ki bi jo odkrili v najmodernejših laboratorijih. Vsebuje zgolj eterično olje lavande, ki kožo pomirja, oljčno olje ter izvleček kamilice. Krema ne vsebuje parabenov, kemikalij in umetnih barvil.

Krema ne dela čudežev

Čudežne sestavine, ki bi jih vsebovale kreme, toniki ali druga negovalna kozmetika, in bi iz našega obraza povsem odpravile vse gube, še niso odkrili. Ljudje večinoma radi nasedamo različnim reklamnim obljubam in čudežnim kremam, s katerimi nas dnevno bombardirajo mediji. Kljub temu smo na koncu nad rezultati vedno razočarani. V izogib tovrstnim dogodkom se raje odločimo za kremo srednjega cenovnega razreda, ki vsebuje podobne oziroma povečini enake sestavine ali pa upoštevajmo nasvet britanskih mamic. Rezultati bodo namreč podobni kot pri kremi, za katero boste odštele polovico svoje plače.

Britanske mamice so drage kreme nadomestile z otroško.
Britanske mamice so drage kreme nadomestile z otroško.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478