Zadovoljna.si
Trendi nohti

Moda

Nohti: Poplava barv ali svetleča kovina

S.O.
09. 03. 2011 16.55
2

Pomlad in poletje zapovedujeta živahne odtenke, ki se bodo lesketali v sončni svetlobi. V pozabo vse do jeseni tonejo temne barve, ki jih bo tokrat lahko nadomestil siv ali srebrn lak. Odtenek kovine je namreč ustvarjen za elegantne večere, medtem ko bodo čez dan naši nohti razigrani in barviti.

Ovalni in barviti

Trendi za toplejše dni napovedujejo popolno nasprotje. Na eni strani nas čaka poplava barv, na drugi pa umerjena in elegantna sivina. Tokrat se bomo morale odpovedati uporabi barv, ki so zaznamovale preteklo leto – vse od temno rdeče, modre, črne in vijoličaste barve. Tudi dolžina in oblika nohtov se spreminja. Postajajo vedno bolj naravni, okrogli in kratki. Francoska manikura in kvadratno oblikovana konica sta postali preteklost. Bolj kot dolžina samega nohta je pomemben njegov izgled – stroge linije je nadomestila ovalna oblika.

Barve čez dan, kovina zvečer

Poplava odtenkov ponuja množico čistih barv. Gre namreč za odtenke, ki niso le nežno obarvani, vendar izhajajo iz prvotne barvne lestvice. Ponujajo se rdeča, oranžna, rumena, zelena in modra barva. V drugi vrsti jim sledita še rožnata in vijoličasta barva. Ob opazni barvi na nohtih si lahko omislimo tudi močno in kontrastno ličenje ali zaupamo minimalizmu. Ko pa se dan spreobrne in postreže z nočjo, je čas za odtenek kovine. Vse od matiranih odtenkov in do svetleče srebrne barve. Sivina naj bi tako nadomestila kraljestvo priljubljene črne ali temno rdeče barve.

Brez poudarjene konice

Ljubitelji francoske manikure še vedno lahko posežete po svetlih pastelnih odtenkih, le da bo tokrat vaša konica ostala popolnoma naravna, nohti pa obarvani čez celotno površino. Izbirate lahko med krem, rožnatimi in bisernimi odtenki.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471