Zadovoljna.si
Nov trend - kaviar nohti

Moda

Trend: kaviar na nohtih

S.O.
03. 08. 2012 12.57
7

Nov trend okraševanja nohtov z drobnimi perlicami, ki spominjajo na kaviar, je popolnoma prevzel Američanke. Manikuro s kaviarjem je iznašel kreativni direktor kozmetične hiše Ciate, in sicer med iskanjem popolne teksture laka za nohte, ki bi na naslovnici revije pustila vtis. Cilj je bil dosežen in manikura z drobnimi perlicami, ki jo zaradi same teksture povezujemo s kaviarjem, je postala vroč trend.

Nov trend - kaviar nohti
Nov trend - kaviar nohtiFOTO:
Cenejša različica

Pisane ali enobarvne perlice so svet osvojile v prvih pomladnih dneh. Nova tekstura in preprosta uporaba je hitro navdušila tudi vrsto modnih poznavalk, ki svoje izkušnje rade delijo na blogih in v videoprispevkih. Ker je cena originalnih "kaviar" perlic za mnoge pretirana, se je začel lov za ugodnejšimi nadomestki. Perlice tako lahko kupimo v trgovinah, ki prodajajo izdelke za ustvarjanje domačega nakita, okraskov, slikarskega materiala in podobno, ponujajo pa se v mnogih barvah in velikostih.

Ustvarjajte s perlicami!
Ustvarjajte s perlicami! FOTO:
Preprost nanos

Skrivnost kaviar manikure se skriva v samem nanosu. Na nohte kot običajno nanesemo ustrezen podlak in izbran odtenek laka za nohte. Ko se le-ta posuši, je na vrsti še zaključni sloj barvnega laka, ki ga na nohte nanašamo postopoma, noht za nohtom, saj mora lak ostati dovolj svež, da se bodo perlice na njem obdržale. Ob nanosu laka tako noht posujemo z izbranimi perlicami in jih s prstno blazinico nežno potisnemo v lak. Še preden perlice stresemo na noht, se priporoča, da mesto podložimo s pokrovom ali škatlo, kamor se bodo ujele odvečne perlice, ki jih bomo tako lahko ponovno uporabili.

Razigrano ali elegantno

Da bi podaljšali obstojnost nanosa perlic, na koncu konice nohtov prevlečemo z brezbarvnim lakom. Običajno perlice začnejo odstopati po dveh dneh, odvisno od same kakovosti manikure in seveda od naših aktivnosti. Prav iz tega razloga se dekleta pogosto odločajo, da z barvnimi perlicami okrasijo zgolj en noht na roki. Nekaj besed lahko namenimo še samim barvnim kombinacijam. Če želimo bolj neopazno in elegantno različico kaviar manikure, se odločimo za enak odtenek laka in perlic, v nasprotnem primeru pa se lahko prepustimo domišljiji in ustvarimo pisane kombinacije.

Manikura s perlicami v različnih barvah je obnorela svet.
Manikura s perlicami v različnih barvah je obnorela svet.FOTO:


 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375