Zadovoljna.si
rihanna z grillz okrasjem

Lepota

Lepotne napake, ki jih v letu 2014 ne želimo ponoviti!

U.S.
09. 01. 2014 08.24
5

Številne zvezdnice so v želji, da bi bile drugačne, pripravljene storiti marsikaj, pa naj si gre za večje ali manjše lepotne popravke, ki si jih privoščijo. Tako smo v zadnjem letu videli kar nekaj po(ne)srečenih poskusov, ko so podlegle bizarnim tretmajem in se posluževale lepotnih trendov, ki se na koncu zaradi številnih pomanjkljivosti niso izkazali za pametno izbiro.

Bar Rafaeli
Bar RafaeliFOTO: Twitter

Nasmeh, okrašen s pisanimi kristalčki, pobeljene obrvi in modre ustnice so samo nekatere od 'trendy' poskusov, ki so zaznamovali preteklo leto in za katere si lepotni strokovnjaki želijo, da se v letošnjem ne ponovijo.

1. Posvetljene obrvi na obrazu pevke Miley Cyrus niso nikoli zares 'zaživele. Prej bi lahko rekli, da so naletele na neodobravanje njenih sovrstnic, ki sicer svojo zvezdnico rade posnemajo. Letos je v napovedanih lepotnih trendih zapisano, da bodo 'in' debele, košate obrvi.

Rihanna z modro šminko
Rihanna z modro šminko FOTO: Profimedia

2. Terapija pomlajevanja obraza z lastno plazmo je najnovejši hit številnih kozmetičnih salonov po svetu. Po tem nenavadnem lepotnem tretmaju posegajo številne hollywoodske zvezde, ki si danes praktično življenja brez pomlajevanja ne predstavljajo. Začetnica t. i. 'vampirske terapije' je bila Kim Kardashian, sledile pa so ji tudi lepotice, kot so Bar Rafaeli, med domačimi estradnicami pa je ta naraven način pomlajevanja preizkusila že Iris Mulej.

3. Mavrični prameni so se znašli na skoraj vsaki glavi Hollywooda – toda na srečo le za kratek čas. Zadnjo različico tega trenda je pokazala pevka Beyonce v videospotu za pesem Superpower.

4. Nalepljeni kristalčki na vekah ameriške TV voditeljice Marie Menounos so lepo dopolnili njen praznični styling. Trend, ki so ga le redke zvezde upale posnemati. Med snemanjem so kristalčki voditeljici pošteno nagajali, saj je z vekami nekontrolirano mižikala, medtem ko je ekipa vizažistov med odmorom za oglase skrbela, da je vse ostalo na svojem mestu. Lepo, a nepriročno, torej!

'Grillz' v ustih Katy Perry
'Grillz' v ustih Katy Perry FOTO: Profimedia
5. Pevka Katy Perry je svoj širok nasmeh na podelitvi MTV nagrad okrasila s pisanimi kristali na sprednjih zobeh. Grillz, nakit, ki si ga namestite na zobe, in ga zlahka odstranite, je pri zvezdnicah zelo priljubljen. Potem, ko smo ga videli pri kraljici popa Madonni in kontroverzni barbadoški pevki Rihanni, nas je z njim šokirala tudi prelestna Beyonce. V Hollywoodu je očitno postal pravi lepotni 'must-have', medtem ko ga svetovna javnost še ni povsem osvojila.

6. Modro šminko, ki so si jo v preteklem letu omislili številni znani obrazi, so sprejele le redke dame. Rihanna jim je sicer nazorno pokazala, kako jo nosili ob različnih priložnostih, a se je vseeno izogibajo. Lepotni kritiki jo tako še danes opisujejo kot ličilo, ki je zaželeno in dopustno edino v času maškar.

7. Dolgi lasje na eni in obrita glava na drugi strani je še zadnji trend, ki je zaznamoval preteklo leto. Nosile so jo Rihanna, Cassie in mnoge domače zvezde, na primer Sanja Grohar, ki želijo s svojo frizuro jasno izražati svoj uporniški duh.

Sanja Grohar je prava modna navdušenka
Sanja Grohar je prava modna navdušenkaFOTO: Facebook
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478