Zadovoljna.si
oči

Moda

Ličenje: Barvni vzorček na očeh

Z.K.
02. 08. 2012 11.35
2

Črno tekoče črtalo je priljubljen kos ličila v ženski torbici. Z njim oči lepo poudarite, ženske pa nanj prisegajo že od nekdaj. Navsezadnje je s tako naličenimi očmi Kleopatra zapeljala Cezarja. Danes so tekoča črtala na voljo v različnih barvah, prav tako so napredovali načini ličenja. Tokrat vam predstavljamo 'eyeliner' oziroma tekoče črtalo malo drugače. Potrebujete papir, škarje in modro črtalo!

Tekoče črtalo malo drugače

Vsekakor so oči videti najbolj zapeljivo, če jih poudarite s črnim tekočim črtalom. Tako izstopijo, vaš pogled pa je zapeljiv in dramatičen. Tovrstni lepotni pripomoček pri pripadnicah nežnejšega spola velja za enega najljubših. Skozi leta se spreminjajo načini ličenja, postajajo vedno bolj drzni in ustvarjalni. Vse tiste, ki z ličili rade eksperimentirate, poskusite novi trend, s pomočjo katerega  vas ne bodo spregledali. Potrebujete tekoče črtalo v modri ali kakšni drugi barvi, ki bolj pristaja vašim očem, trši papir in škarje.

 

Postopek:

 1. S flomastrom na kos papirja narišite valovit vzorec.

 

 2. S škarjami vzorec natačno izrežite.

3. Kos papirja položite na zgornjo veko, tik nad linijo trepalnic. S tekočim črtalom zapolnilte prazne prostorčke. Z nanašanjem začnite na notranji strani očesa in nadaljujte navzven po celotni liniji očesa. Nadalujte še dober centimeter navzven, šablono pa postavite diagonalno navzgor, da dobite lepo obliko mačjih oči.

4. S črtalom popravite vzorec, da dobite popolno obliko.

5. V zadnjem koraku popravite morebitne napake in odstranite barvo tam, kjer ni treba. To lahko naredite s palčko za ušesa. Če se je barva že zasušila, palčko najprej pomočite v odstranjevalec ličil.

6. Končni rezultat je videti takole ...

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368