Zadovoljna.si
Ličilo

Moda

Ličenje: Pariški šik

S.O.
21. 03. 2012 14.46
0

Parižanke v modnem svetu veljajo za stilske ikone in drugačna dekleta, ki s svojim občutkom za kombiniranje barv in materialov znajo poskrbeti za samozavest. Nikoli se niso opredeljevale za klasične lepotice, vendar so kljub temu opažene in občudovane. Tipične Parižanke k popolni obleki čez dan ne nosijo močnega make upa, ko pa pade noč, se elegantna in romantična dekleta spremenijo v seksi francoske zapeljivke.

Tipična Parižanka

Umetnik ličenja Tom Pecheux je za modno hišo Anthony Vaccarello in njihovo jesensko kolekcijo ustvaril zapeljive zadimljene oči s pridihom pariškega šika. „Ljudje po svetu Parižanke povezujejo z eleganco. Mislijo, da čez dan ne nosijo ličil, zvečer pa se obdajo zgolj z romantiko,“ je izrazil splošno prepričanje. Ideja o tematiki ličenja se je Pecheuxu rodila iz misli o tipični Parižanki, ki večere preživlja v najbolj vročih klubih v mestu in jo drugi označujejo za sanjsko dekle z veliko mero samozavesti.

Veke kot angelska krila

Glavni del tovrstnega ličenja zato predstavljajo oči. Te so temne, zadimljene in zapeljive. Obdajajo jih košate obrvi, medtem ko so ustnice matirane in skoraj gole. Na vekah se prelivajo temne barve, vse od slivnato vijoličaste, sive in črne. Ko so kotički nežno zadimljeni in oči obrobljene s črnim črtalom, pa je čas za končni detajl. Gre za angelskim krilom podoben nanos senčila, ki ga lahko ustvarimo s kratkimi potegi ploščatega čopiča čez že obstoječe senčilo. Detajl narišemo čez celotno površino veke, ne pozabimo pa niti na spodnjo črto, ki se vije tesno pod očmi. Še bolj vpadljiv videz pa bomo dosegli z umetnimi trepalnicami in večkratnim nanosom maskare.

 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368