Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

LIČENJE: Seksi in divje

S.O.
05. 09. 2010 19.07
1

Ličenje v hladnejših dneh bo posnemalo seksapil mačjih oči. Na obrazu bo moč začutiti temnejše odtenke in poudarjene oči, med barvami pa bodo kraljevale vinsko rdeča, zelena in rjava barva.

Jesenska divjina

Dnevno ličenje, ki ga zapovedujejo jesenske smernice se nagiba k rjavemu odtenku. Oči so poudarjene s črnim ali zamolklo sivim eyelinerjem. Pridih padajočega listja mu dodaja rjava senca, ki se preliva z mareličnim odtenkom. Tudi obrvi so obarvane v odtenek, ki se zliva z barvo las. Polt je bleda in brezhibna. Nepravilnosti so prikrite z obstojnim korektorjem, obraz pa skrbno matiran. Veliko poudarka je tudi na licih. Na njih se razprostira rdečilo v mareličnem odtenku in dodaja svežino. Ustnice so skrbno obrobljene in obarvane z rjavordečo šminko. Videz dopolnjujejo živo rdeči nohti, ki so se poslovili od oglate konice in postajajo vedno bolj koničasti.

Nočna mačka

Ko pade noč, oči osvajalke postanejo vse bolj podobne skrivnostnemu mačjemu pogledu. Paleta barv se razširi na temnejše odtenke, ličenje je intenzivnejše in bolj opazno. Minimalizem s pravili, naj ostanejo opazne le oči ali le ustnice, je izginil. Zimske večere bo osvojilo pretiravanje in močni odtenki. Oči bodo zažarele v zelenem tonu. Eyeliner je nepogrešljiv, tudi lica še vedno ostajajo odeta v mareličen odtenek. Ustnice so temnejše, skoraj vinsko rdeče in tvorijo kontrast z barvo senčila na očeh. Nohti so črni, temno zeleni ali globoko sivi.

Temnejše in opazno

Druga različica ličenja, ki so jo zapovedali pri priznani kozmetični hiši Mac, je še bolj divja in kontrastna. Bledo polt poudarja vijoličast odtenek senčila in šminke. Lica so le nežno obarvana in tvorijo zanimiv kontrast z močnim vijoličastim odtenkom. Senčilo na očeh se razprostira vse do lasišča. Nohti pa so obarvani s temno rdečim ali vijoličastim odtenkom, ki se ujema z barvo senčila in šminke.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471