Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

Ljubim zapestnice, velike in pisane

S.O.
18. 07. 2012 10.25
0

Sončni žarki prinašajo mavrico različnih odtenkov, ki jih povezujemo z vonjem poletja. Črna barva v tem času večinoma počiva v omari ali pa jo oblečemo zgolj za večerne dogodke, medtem ko se čez dan najraje odločimo za dve ali več svetlih in živahnih barv. To poletje k lahkotnim oblekicam, mini krilom in vročim hlačkam, pa tudi h kopalkam, ne bomo kombinirale zgolj zanimivih sandalov, temveč tudi velike in barvite zapestnice.

Iz vratu na roke!

Zapestnice že od nekdaj veljajo za priljubljen modni dodatek predvsem zaradi svoje uporabnosti. Ker temperature v poletnih mesecih poskočijo visoko v nebo, je naš stil mnogo lahkotnejši in bolj minimalističen kot pa v zimskem času, kar pomeni, da si na svojem telesu želimo čim manj oblačil. Enako velja za nakit. Ker bi težke in masivne ogrlice lahko omejevale naše gibanje vratu ter na prepoteni koži puščale neprijetno sled, se veliko raje kot za velike ogrlice odločimo za tenke verižice z obeski, ali pa ta priljubljen kos nakita nadomestimo z drugimi kosi nakita, kot so prstani ali zapestnice.

Poudarite zagorelo polt

Zapestnice ostajajo med najbolj priljubljenimi poletnimi modnimi dodatki, saj nas ne omejujejo, poleg tega pa lepo poudarijo tako lahko poletno oblekico kot dolgo krilo ali običajne kavbojke. Zaradi razkritih rok in ramen zapestnice pridejo še bolj do izraza, pozabiti pa ne smemo niti na zagorelo polt, ki pisane barve zapestnic ali njihov lesket še bolj poudari.

Pretiravajte!

Trend poletnih zapestnic se nanaša predvsem na njihovo velikost in barvo. Modno je, če si zapestje okrasimo z večjim številom zapestnic. Nekateri verjamejo, da morajo biti roke okrašene z neparnim številom okrasja. Zelo pogosta odločitev so prav tako zapestnice na obeh rokah. Tovrsten stil se običajno nosi predvsem v kombinaciji z večernimi oblačili – pisanimi ali črnimi koktajl oblekicami ali k dolgim krilom.

Veliko barv, zlata in dodatkov

Barve ostajajo ujete v poletno mavrico. Bolj kot so pisane, boljše so, zato se ne ustrašite nenavadnih kombinacij. Koralno rdeča, turkizno modra, limonino rumena in še in še. Omejitev ni. Med zelo pogosto izbiro je tudi zlata kovina, ki jo povezujemo z mornarji. Zlati detajli sider, zvezd in vesel so običajno kombinirani z nežnimi dekliškimi pentljami iz blaga. Priljubljena izbira so tudi zapestnice, ki jim lahko dodamo poljubno število obeskov ali jih, po potrebi, tudi odstranimo. Nov vzpon doživljajo še doma izdelane zapestnice iz različnih vrvic, tkanin in perlic, ki jih lahko izdelamo sami ali jih kupimo na stojnicah.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368