Zadovoljna.si
Ženska

Moda

4 obvezni zimski kosi

S.O.
17. 11. 2009 18.58
0

Igriva pa vendar elegantna moda narekuje pisane rokavičke, dolge šale, uporabne gamaše in prisrčne kapice. To so štirje glavni kosi, ki jih mora imeti vsaka zadovoljna ženska.

Pisane, enobarvne, usnjene ali puhaste rokavice za zimske dni
Pisane, enobarvne, usnjene ali puhaste rokavice za zimske dniFOTO: Asos.com
Raznovrstne rokavičke

Pisane in pletene, z dodatki različnih vzorcev, povsem običajne, brez prstov ali v obliki dlani. Rokavice so obvezne, ko se odpravite na sprehod po mestu ali na večerni izhod. Prepletajo se raznovrstni materiali, vse od pliša, volne, različnih pletenin, usnja in umetnih materialov. Njihove dolžine so različne; od ekstremno nizkih, ki prekrijejo le prste, pa do tistih, ki segajo do komolcev ali še malo čez. Okrašene so z različnimi vezeninami, gumbi in trakovi, ki jim dajejo prikupno očarljivost.

Jih že imate?
Jih že imate? FOTO: Asos.com


Uporabne gamaše

Z njimi lahko v hipu spremenimo naše gležnjarje ali škornje. Nekateri jih uporabljajo tudi v telovadnici, saj so nekoč veljale za športni dodatek. Danes se gamaše uporabljajo tako na pajkicah kot tudi na jeans hlačah in žabicah. Poljubno jih lahko reguliramo vse preko kolena ali pa zgubano skrčimo do gležnja. Nekatere imajo narejeno tudi luknjo za peto, ki preprečuje drsenje in poskrbi, da gamaši ostanejo na svojem mestu. Z njimi lahko podložimo tudi svoje škornje in rob zavihamo preko kolena.

Prisrčne kapice

Baretke, kučme, nizke kapice, tiste z različnimi cofki in podobno ... Ko se odločate za nakup nove kapice, jo izberite glede na obliko svojega obraza. Za okrogel obraz priporočamo baretko, ki jo nosimo nekoliko na stran, medtem ko bo kučma pristajala manjšim glavam.

H kapi lahko poljubno kombiniramo tudi šal, nadenemo pa si jo tudi ob oblekici in elegantnih hlačah. Le kdo pravi, da priljubljeno pokrivalo ne more biti tudi elegantno?

Mehki šali

Ti so narejeni iz perja, pliša ali vezenin. Spominjajo na igro različnih svetov, ki ustvarjajo glamurozen pridih edinstvenosti. Včasih zamenjajo tudi modne dodatke, medtem ko so nekateri narejeni iz velikih pletenih vzorcev, v pisanih barvah in različnih oblikah. Dodani so jim cofki in različni okraski, vse od bleščic pa do kamnov.

Uporabni, prisrčni in udobni šali
Uporabni, prisrčni in udobni šaliFOTO: Asos.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493