Zadovoljna.si
Princeska ali rock zvezda?

Moda

Nebeško plastenje

S.O.
17. 09. 2010 18.20
1

Jesen in zima bosta odeti v rahlo plastenje, ki se razteza čez modne večerne obleke. Te ostajajo kratke, zapeljive in seksi. Ženska, ki bo želela biti opažena, si bo nadela tesno prilegajočo oblekico, ki jo krasi nežno plastenje dveh materialov.

Nežno plastenje za elegantne večere
Nežno plastenje za elegantne večereFOTO: Asos.com
Princeska ali rock zvezda?

Veliko ljudi bi plastenje materialov pripisalo hladnim dnem in zimskim oblačilom, danes pa se kombinacija dveh tančic uporablja skozi vse leto. Zaradi obleke, ki jo obdaja nežno plastenje, ne boste videti širše, temveč bodo drobno zgubani delci skrili marsikatero telesno pomankljivost. Obleke, ki se tesno prilegajo in jih lahko nosimo kot tuniko ali samostojno oblačilo, bodo razveselile predvsem ljubiteljice romantike, z drobnimi detajli pa se lahko iz princeske hitro spremenite v rock zvezdo.

Princeska ali rock zvezda?
Princeska ali rock zvezda? FOTO: Reuters
Črno plastenje za eleganco

Med barvami bo tudi letos kraljevala črnina, ki dodaja plastenju poseben čar skrivnosti in dobro zakriva telesne pomankljivosti. Krilo oblek lahko sega največ do kolen in pogled preusmerja na obutev. Obleke imajo lahko dolge ali kratke rokave, zelo pogosta je asimetrija in kombinacija različnih krojev. Barvna paleta ni zahtevna in vsebuje veliko različnih in zanimivih odtenkov, vse od vojaško zelene, vijoličaste, modre in pudraste barve. Ponekod obleko krasijo svetleči delci svile ali se plastenje razteza preko oprsja, ramen, bokov.


Na prvem mestu je počutje!

Pri izbiri obleke je treba upoštevati predvsem svoje počutje. Nikoli se ne odločite za pretesen kroj ali premajhno številko, saj vam ta ne bo dovolila, da se sproščeno gibate po prostoru. Bodite pozorni tudi na robove, ki morajo biti skrbno zarobljeni in seveda na izbiro deodoranta. Posežite po izdelkih, ki so brezbarvni in ne puščajo belih sledi. Zaradi plastenja tovrstne obleke zahtevajo tudi nekoliko več nege. Običajno jo moramo čistiti ročno ali izključno v čistilnicah, saj bi pralni stroj lahko poškodoval razporeditev tkanin.

Barvna paleta brez omejitev
Barvna paleta brez omejitevFOTO: Asos.com


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471