Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

MODA: Pajkice, da te kap!

Z.K.
12. 04. 2011 15.59
3

V pomladnem času, ko temperature počasi naraščajo, postanejo pajkice pravi modni 'must have'. Tudi sicer so izjemno priljubljen kos oblačila, ki je v omari skoraj vsake pripadnice nežnejšega spola. Avstralski oblikovalec James Lillis, bolj znan kot The Black Milk, je predstavil svojo novo linijo pajkic z 'odštekanimi' printi.

Ključni kos

Modni oblikovalci, ki imajo največji vpliv pri določanju modnih trendov, navdih največkrat črpajo iz sodobne umetnosti. James Lillis, bolj znan kot Black Milk, je oblikoval linijo pajkic z zabavnimi in edinstvenimi printi, ki močno popestrijo videz. Eksperimentiranje s tovrstnimi pajkicami je povsem enostavno. V kratkem času lahko sestavite 'outfit', ki bo zagotovo pritegnil poglede že zaradi pisanih in edinstvenih vzorcev ter potiskov na pajkicah. Zraven kombinirajte le razvlečeno majico, obujte visoke pete ter dodajte še kakšen modni dodatek.

Od živalskih vzorcev do lobanj

James Lillis je znan po svojih barvitih in vpadajočih printih. Tokrat je vključil živalske printe, med drugim pavji potiskt, kot tudi priljubljen vzorec zebre. Ne manjkajo niti lobanje in skeletoni, ki sodijo bolj med drzno rokerski slog. Od zdaj boste lahko stripe prebirale kar na svojih nogah ali pa na njih občudovale palme, morje in sonce. Barvna paleta je široka, pogosto vključuje kontraste.  Za živahen in 'funky' videz so najbolj primerne barvne pajkice, vseeno pa boste zagovoto izstopale tudi v črno-beli različici. Med pestro izbiro pajkic na sto in en način, prav vsaka lahko izbrska tiste, ki najbolj ustrezajo tako njeni osebnosti kot tudi postavi. Zaradi vzorcev lahko namreč optično podaljšate in stanjšate svoje noge in ste tako videti bolj vitke in višje. 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471