Zadovoljna.si
Velikost je pri izbiri torbic skoraj nepomembna. (Foto: Mark Platt )

Moda

MODA: Pisane in samosvoje torbice

S.O.
31. 03. 2010 18.45
1

Pomladno-poletna moda je postregla z novimi oblikami in barvami, ki jih bomo s ponosm razkazovali v vročih sončnih dneh. Torbica je kot ženska duša – izraža njeno vsebino in prikupen značaj.

Tople barve poletja in prvih sončnih žarkov (Foto: Mark Platt )
Tople barve poletja in prvih sončnih žarkov (Foto: Mark Platt )FOTO:
Tropsko cvetje v barvah

Barve sonca in lahkega poletnega vetra, ki oznanjajo prihod očarljive modne zgodbe, se na modnih pistah izražajo v prikupnih dodatkih, ki žensko spremljajo na vsakem koraku. Eden izmed njih je zagotovo torbica, ki s svojo uporabnostjo in vedno novo obliko navdušuje v vseh sezonah. Barve so se tokrat dotaknile vročih tropskih krajev in se ozrle v prihodnost. Dotik poletnega cvetja in mavričnih barv bo tokrat opazen tudi v pomladno-poletni kolekciji.

Velikost je pri izbiri torbic skoraj nepomembna. (Foto: Mark Platt )
Velikost je pri izbiri torbic skoraj nepomembna. (Foto: Mark Platt )FOTO:
Velikost ni pomembna

Velike ali majhne torbice še danes veljajo za najpogostejši modni dodatek, brez katerega se ženske počutijo izgubljene. Je kot vsebina našegega modnega okusa in le redko zapustimo hišo brez nje. Pravi modni zaklad, ki že vrsto let spremlja sodobno žensko se spreminja iz sezone v sezono. Enkrat majhne, drugič pregrešno velike, s spominom na potovalne kovčke ali nakupovalne vrečke. Torbici ženska ne očita njene velikosti, temveč jo izkoristi v svojo korist.

Dolge ali kratke resice bodo prisotne na vsakem koraku. (Foto: Mark Platt )
Dolge ali kratke resice bodo prisotne na vsakem koraku. (Foto: Mark Platt )FOTO:
Od romantike do drznosti

Med najbolj zaželenimi torbicami so se znašle tiste, ki jih krasijo resice in živahni odtenki sončnih barv. Med njimi se velikokrat pojavi rumena, ki se nagiba od nežnih pastelov pa vse do citron odtenkov. Veliko je tudi modre z dodatkom jeansa, ki se iz oblačil seli na modne dodatke. Tudi cvetlice in živahni rožnati odtenki niso izjema – znova bodo navduševali v svoji najlepši luči z romantičnim prihihom. Športna moda je postregla s čistimi linijami in preprostimi materiali. Med njimi se najdeta tudi plastika ter prosojnost. Kratke ročaje so nadomestili dolgi, ki ponujajo možnost, da torbico nosimo prek ramen. Tudi ročne torbice so ostele zveste drobnim detajlom, ki jim vlivajo nežno privlačnost in samosvoj stil.

Športna moda s preprostimi detajli (Foto: Mark Platt )
Športna moda s preprostimi detajli (Foto: Mark Platt )FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478