Zadovoljna.si
Cvetljice na oblekah, kombinezonih, hlačah ali krilih.

Moda

MODA: Pridih poletja

S.O.
25. 04. 2010 18.40
0

Modna pravljica poletnih dni se nadaljuje v sončnih barvah, pisanih potiskih in različnih materialih, ki iščejo še neodkrite detajle. Čar poletja je že mogoče čutiti v zraku.

Sončni žarki privabljajo poletno razigranost.
Sončni žarki privabljajo poletno razigranost.FOTO:
Spomin na poletje

Oblačila pisanih barv in nenavdnih potiskov se približujejo vrelišču. Poletna moda izraža samosvojo sproščenost, ki jo navdihujejo najbolj eksotični kraji sveta. Palme, papagaji, bambus in tropsko cvetje zato ostajajo obvezni sopotniki vroče garderobe. Pozabiti ne smemo na kroje – ti so sproščeni, ostrina izginja, materiali se plastijo in združujejo. Bolj kot pravila kombiniranja se uveljavlja poletna sproščenost. Ta se iz oblačil prenaša tudi na modne dodatke, očala, torbice in obutev.

Cvetljice na oblekah, kombinezonih, hlačah ali krilih.
Cvetljice na oblekah, kombinezonih, hlačah ali krilih.FOTO:
Tropske cvetlice

Krila in kratke hlače so širšega kroja in višjega pasu. Obdane so s cvetlicami, ki se od pomladne mode razlikujejo po svoji vrsti. Iz nedolžnih travniških cvetov se te spogledujejo s pisanim cvetjem tropskih prestolnic. Čutiti je vonj poletja in oceana. Kopalke so razigrane in privabljajo poglede. Okrašene so z različnimi resicami in se zlivajo s sončnimi žarki. Našli jih bomo v kričeči roza, modri, rumeni, oranžni in zeleni barvi. Rože najdemo tudi na modnih dodatkih, kot so lasnice, zapestnice in čevlji. Poletje na nogah se občuti v dodatku plute, tankih paščkih in zanimivih vzorcih.

Različni dodatki za popestritev in pridih sončnih žarkov.
Različni dodatki za popestritev in pridih sončnih žarkov.FOTO:
Sproščene kombinacije

Poletne kose lahko s pridom kombinirate že v pomladnih dneh. Osredotočite se na eno oblačilo in ga zlijte z običajnimi kosi, kot so jeans hlače, tanke jopice in kratke hlače. Izbirajte nevtralne barve, ki se bodo lepo skombinirale in ustvarile sproščen videz s kančkom spomina na poletje.

Pisana moda je samosvoja, udobna in brez omejitev.
Pisana moda je samosvoja, udobna in brez omejitev.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471