Zadovoljna.si
Pri izbiri zapestnice ne pozabite na rdečo nit.

Moda

MODA: XXL zapestnice

S.O.
31. 07. 2009 18.40
3

Trend naravnost iz modnih pist narekuje velike, masivne in opazne. Zapestnice letošnje poletje zagotovo ne smejo ostati neopažene.

Trend, ki so ga zapovedale modne piste - XXL zapestnice.
Trend, ki so ga zapovedale modne piste - XXL zapestnice.FOTO:
Naj gre za večerno ali vsakodnevno oblačilo. Če želite ostati v trendu, si nadenite veliko in opazno zapestnico. Lahko jih nanizate tudi več, pri tem pa ne pozabite na rdečo nit. Lesene zapestnice dajejo vtis retro-safari stila in se lepo podajo k poletnim oblačilom v zemeljskih odtenkih. Zraven spadajo tudi različni vzorci, vse od kače pa do zebre. Ob črnih oblačilih je dovoljeno skoraj vse. Najbolj bo do izraza prišla srebrna ali zlata barva z dodatkom barvnih kamnov.

Tudi plastika še ni povsem pozabljena. Vse je odvisno od barv in kombiniranja. Izbirate lahko med klasičnimi oblikami pastelnih barv ali z dodatki opaznih kamnov. Zanimive so tudi zapestnice iste barve vendar drugačnih odtenkov. Nanizajte jih v želeno zaporedje in vedno bodo ustvarile nov videz. Tudi torbica in zapestnica se lahko ujemata, vendar to ni glavna zapoved.

Glavno vodilo je, da so opazne.
Glavno vodilo je, da so opazne.FOTO:
Če se odločite za kovinske zapestnice, poskbite, da so različnih debelin. Ustvarile bodo sofisticiran in eleganten videz. Ustrezno kombinacijo lahko dopolnite tudi s pasom v isti barvi ali obliki.
Ne pozabite, da se morate ob opazni zapestnici odpovedati ostalemu nakitu oziroma ga lahko nosite ob predpostavki, da ni narejen iz enakega vzorca in materiala. Okras na roki mora nositi svojo zgodbo, zato njegovi izbiri namenite večjo pozornost kot običajno.
Pri izbiri zapestnice ne pozabite na rdečo nit.
Pri izbiri zapestnice ne pozabite na rdečo nit.FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493