Zadovoljna.si
Bele pajkice in mehke tkanine ...

Moda

MODA: Zablestite v belih pajkicah!

Z.K.
02. 09. 2010 18.28
3

Modni oblikovalci so za jesen/zimo ponudili rešitev, kako pregnati monotonost, ki jo prinašajo temne barve in v svoje nove kolekcije vključili belo. Najbolj vroč trend te jeseni in zime bodo bele pajkice.

Erin in Gwen sta s svojima kolekcijama poskrbeli za rokerski in bohemski navdih.
Erin in Gwen sta s svojima kolekcijama poskrbeli za rokerski in bohemski navdih.FOTO:

NE prosojnim, DA različnim odtenkom bele!

Nov trend belih pajkic oddaja mladostno in ženstveno energijo ter se odlično sklada z vsemi barvnimi toni, ki jih narekuje jesen. Izbirate lahko med pajkicami, najlonkami in 'leggicami' v različnih odtenkih bele. Lahko izberete tudi nogavice, ki segajo nad ali pod koleno. Na voljo so v različnih odtenkih, od sivo belih, motno rumenih in do snežno belih tonov, nikakor pa ne smejo biti prosojne.

Bele pajkice in mehke tkanine ...
Bele pajkice in mehke tkanine ... FOTO:

Ste rokerice ali 'boho'?

Na modnih revijah Erin Wasson za Erin Wasson x RVCA ter Gwen Stefani za L.A.M.B. so manekenke korakale v belih najlonkah, ki so bile sestavni del rokerskega in bohemskega videza. Vse tiste, ki se navdušujete nad tema slogoma, boste lahko črpale navdih v kolekcijah za jesen/zimo 2010/11. Bistvenega pomena je tudi kombinacija barv. Erin in Gwen sta izbrali najbolj 'varno' rešitev in združili nevtralne ali pa komplementarne barve. Manekenka in oblikovalka Erin, je za svojo kolekcijo izbrala mlečne odtenke, ki poudarjajo ženstvenost in urbano elegantnost. Gwen se je odločila za bolj kontrastne barve in izbrala uglajene najlonke, ki jih je kombinirala s sivim in črnim usnjem. Za še bolj drzen videz barvno paleto pogumno razširite.

Prelevite se v snežne kraljice!

Pravljični navdih, ki je rdeča nit kolekcij v belem, predstavlja ledena kraljica. Trend belih pajkic je skozi te kolekcije predstavljen kot nekaj ženstvenega in čutnega. Na modni reviji Thakoona je bilo mogoče videti kombinacije belih najlonk s krznom in ostalimi mehkimi tkaninami. Barve so bile tipično jesenske, od zelene, sive in vse do rjave. Izjemno podobo je ustvaril kontrast med temnimi ali melanholičnimi toni ter povsem belo barvo. Kratka mini krila in obleke so izpostavila noge ter s tem tudi belino najlonk, pajkic ali 'leggic'. Na modni reviji blagovne znamke Rodarte je bilo vse v znamenju plapolajočih tkanin, ki so pričarale romantično in ženstveno vzdušje. Belo barvo so kombinirali z različnimi odtenki bele in dodatnimi barvami v obliki našitkov, ki so ustvarili vtis pokrpanih oblek. Modni oblikovalki, ki sestavljata duo Ohne Titel, sta v svoji kolekciji dobro uprizorili mestno in elegantno dekle s stilom. Posnemajte njuno kolekcijo in bele najlonke, pajkice ali 'leggice' oblecite z gležnjarji. Zraven oblecite seksi obleko ali mini krilo, za popestritev videza pa obujte še dodatne dokolenke v enem izmed belih odtenkov.

Prelevite se v samozavestne snežne kraljice!
Prelevite se v samozavestne snežne kraljice!FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471