Zadovoljna.si
Burberry

Moda

Burberry zre v prihodnost

S.O.
14. 12. 2010 16.00
2

Modna zgodba uspešne znamke Burberry Prorsum se nadaljuje. Kolekcija, ki kliče prihodnost in zre v leto 2011, še preden se je le-to dobro začelo, navdušuje s svojo značilno uporabnostjo, urbanim glamurjem in čaščenjem ženskega telesa.

Čaščenje ženskega telesa

Po uspešni zimski kolekciji, ki je še vedno aktualna, so se oblikovalci prestižne modne hiše Burberry zazrli v prihodnost. Kolekcijo, ki bo osvojila marsikatero srce, sestavljajo tipično elegantni, nosljivi in na trenutke preprosti kosi, okrašeni z delčki futuristike. Oblačila častijo linije ženskega telesa in ga poudarjajo. Zelo pogoste so dolge večerne in dnevne obleke, z rezom pod prsmi in dodanim pasom, ki poudarja silhueto telesa. Še vedno izstopajo čiste linije in magična moč črne barve, ki ni zelo pogosta, vendar izstopa in žensko preobrazi v temačno boginjo.

Oblačila, ki dajejo moč

Ponovno rojstvo so doživele hlače na zvonec in hlačni kostimi. Na trenutke se zazdi, da ženska v oblačilih modne znamke Burberry Prorsum pridobiva na moči in avtoriteti. Hlačni kostimi spominjajo na eleganten moški smoking, prilagojen oblinam ženskega telesa. Šivi oblačil so skrbno načrtovani in premišljeni, brez odvečnih naborkov ali okraskov. Moda, ki se spogleduje s prihodnostjo, še vedno ostaja nosljiva, urbano glamurozna in preprosto edinstvena.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471