Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

Hčerka Demi Moore zaplula v manekenske vode

Z.K.
11. 02. 2011 16.20
1

Rumer Willis, hčerka slavne igralke Demi Moore in igralca Bruca Willisa, je zaplula v manekenske vode. Čeprav ne velja ravno za lepotico manekenskih mer, je postala obraz pomladne kampanje 2011 za prestižno modno hišo Badgley Mischka.

Vznemirjena in počaščena

22-letna igralka Rumer Willis, hčerka slavnega igralskega para, je šla po stopinjah Eve Longorie, Carrie Underwood ter Ashley in Mary-Kate Olsen, ki so že bile obraz modne hiše Badgley Mischka. "Ko so me izbrali, sem bila hkrati vznemirjena in počaščena. Delo z Markom Badgleyjem in Jamesom Mischko je bila odlična priložnost zame,“ je povedala najstarejša od hčera Bruca Willisa in Demi Moore. Rumer ima še dve mlajši sestri, 20-letno Scout LaRue in tri leta mlajšo Talullah Belle. Njena igralska kariera sicer ni najbolj uspešna, zaigrala pa je v že nekaj filmih, med drugim v The House Bunny in Sorority Row ter televizijskih serijah: 90210 in CSI.

Romantične fotografije

Fotografiranje za modno hišo Badgley Mischka je bilo na malibujski plaži v Kaliforniji, kjer je mlada igralka nosila večerne obleke, različen nakit in čevlje. Fotografije so v romantičnem duhu, Rumer pa je izžarevala želen romantičen videz. Za objektivom je stal Tony Duran, fotograf, za katerega pravijo, da je skoraj nemogoče, da bi na njegovih fotografijah model izgledal slabo.

Badgley in Mischka sta navdušena

"Zdela se nama je najbolj primerna muza za pomladno sezono. Ima živahno osebnost, je mlada in moderna, točno to, kar želiva predstaviti s svojo kolekcijo,“ sta povedala modna ustvarjalca Mark in James. "Igranje na plaži v brezčasni prekrasni obleki je bilo neverjetno. Počutila sem se kot princesa,“ je o modnem doživetju priznala Willisova.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478