Zadovoljna.si
Cvetljice

Moda

Pomladni trend: Odete v cvetlice

S.O.
06. 03. 2011 18.19
1

Od drobnih cvetličnih detajlov pa vse do umetniško narisanih rož – pomladna moda kliče, da ujamemo delček cvetočega polja in ga prenesemo na svojo obleko. Cvetoča obleka bo tako postala prva znanilka pomladnih dni, ki jih vsi že vztrajno pričakujemo.

Cvetljice
Cvetljice FOTO:
Prve znanilke pomladi

Včasih smo cvetlice opazovali zgolj na oblačilih naših babic, danes pa se pojavljajo na vseh modnih kosih; od oblek do obutve. Cvetlice niso zgolj romantične in nežne, skozi leta so postale veliko bolj ženstvene in primerne za nešteto kombinacij. Največkrat jih je moč opaziti na različnih bluzah, krilih in dodatkih, nepogrešljive pa so predvsem na pomladnih oblekah. Te so s svojim značilnim videzom postale prve znanilke pomladnih dni.

Drobne ali velike cvetlice – primerne za vsako žensko.
Drobne ali velike cvetlice – primerne za vsako žensko.FOTO: Asos.com
Cvetoče polje ali umetnina

Tokrat sta se na oblekah pojavili dve strukturi različnih rož. Pri prvi gre za majhne do srednje velike potiske cvetočega polja, kjer so rože jasno razvidne. Take običajno krasijo dnevne obleke. Pri drugi različici pa gre za umetniške cvetove, ki so razvidni le iz nekaj metrov in so bolj primerni za večerne ali bolj elegantne priložnosti. Tudi barve so različne – vse od živahnih odtenkov na črni podlagi in do svetlih pastelnih tonov. Vse vrste rož pa se običajno najboljše kombinirajo z rjavo barvo, ki se pojavlja predvsem na čevljih in torbicah.

S pridihom pomladi

Cvetoče toalete so vedno bolj pogosta izbira tudi na svečanih prireditvah, kot sta valeta in maturantski ples. Zaradi svoje svežine pristajajo tako mladim kot starejšim ženskam, ki rade sledijo modnim trendom in jih cvetlice spremljajo že od mladosti. Če boste torej iskale majhno spremembo v svoji garderobni omari, ji dodajte nepogrešljivo oblekico s pridihom pomladi.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471