Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

Zvezdniški 'must have': Šal

Z.S.
10. 02. 2011 15.50
2

Preprost modni dodatek osvaja ne glede na letni čas. Včasih smo se vanj zavili le pozimi, danes pa si brez njega ne predstavljamo pomladnih in jesenskih dni. Pristaja vsem stilom oblačenja, vanj pa so se med drugim zaljubile tudi zvezde. Oglejte si, katerega so izbrale tokrat!

Priljubljen modni dodatek

Različni materiali so omogočili, da je šal postal priljubljen skozi celo leto, največ pa ga uporabljamo predvsem v zgodnjih spomladanskih, jesenskih in seveda zimskih dneh. Namesto volne, ki nas ščiti pred vetrom in mrazom, je tu še priljubljen akril, kašmir in druge mešanice materialov, vedno večkrat pa se 'zanesemo' tudi k šalom, ki so na prvi pogled podobni ruti. Dodatka se ločita predvsem po obliki. Pri barvah bi težko napovedali zmagovalko. Tako kot pri večini oblačil je vedno dobrodošla izbira črna, medtem ko se mnogo ljudi odloča za živahne vzorce in barve, ki stilu dodajo še delček glamurja ali retro videza.

Za moške in ženske

Šal se zelo pogosto znajde na igralki Jessici Alba, ki si ga nadene zraven obleke, jeansa ali trenirke. Po slikah sodeč, si najraje privošči daljše šale, ki jih nato skrbno zavije okrog svojega vratu. Če želite nekoliko večji volumen, posezite po šalu, ki je podoben traku in ga kot ogrlico nanizamo okrog vratu. Čeprav so se ga moški v preteklosti branili, je modni dodatek postal priljubljen tudi pri močnejšem spolu. Med drugim sta mu podlegla Russell Brand in Michael Lillelund. Tanek šal na moškem telesu namreč deluje kot kravata in dodaja pridih elegance.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478