Zadovoljna.si
Slovenski večer

Moda

Modni horoskop: Energični medijski multipraktik Rebeka

Polona Zoja Jambrek
04. 08. 2008 19.26
2

Vstopili smo v znamenje leva. Zato smo poiskali predstavnico tega znamenja in izdelali njen modni horoskop. Tokrat smo se odločili za medijski multipraktik Rebeko Dremelj.

Rebeka, ki je pogumno in odločno, kot se za levinjo spodobi, zakorakala na medijsko sceno z izborom za miss Slovenije, je imela svoj 28. rojstni dan pred nekaj dnevi, in sicer 25. julija. Vse najboljše Rebeka!
Rebeka, ki je pogumno in odločno, kot se za levinjo spodobi, zakorakala na medijsko sceno z izborom za miss Slovenije, je imela svoj 28. rojstni dan pred nekaj dnevi, in sicer 25. julija. Vse najboljše Rebeka! FOTO:

Za oblikovanje naše osebnosti naj bi bili odgovorni trije dejavniki: genetika, okolje in astrologija. Tako kot genetska dediščina, ki smo jo podedovali od staršev in njihovih prednikov ter vzgoja in širše okolje, naj bi imela pri oblikovanju naše osebnosti prste vmes tudi astrologija. S tem pa ima slednja seveda tudi vpliv na naš okus za modo in na stil oblačenja. Tokrat smo pod astrološko modno lupo vzeli medijsko vsestransko Rebeko Dremelj, ki je po horoskopu lev, v podznaku škorpijon, v luni pa ima kozoroga. Jah, glede na znake, ki jih ima, se več ne čudimo, da je tako zagnana in uspešna. V astrološko modnem "zaslišanju" pa smo poleg njenih karakternih lastnosti še dodatno preverili, koliko modnega leva je v energični Rebeki.

Rebeka Dremelj kot tipična modna levinja

Rebeka Dremelj je tipična levinja. Je zelo podjetna, eksplozivna. Rada je v centru pozornosti in vse bo naredila, da bo tam tudi ostala. Za levji obstoj si pomaga tudi z modo. Rada ima vpadljive kose oblačil, s katerimi poudari svoje obline in tako pritegne marsikatero oko močnejšega kot tudi nežnejšega spola. 28-letna črnolaska zelo rada nosi veliko nakita, tudi zlato, ki je zelo značilno za znamenje leva. Z opravo izstopa tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju, se pravi na odru, v intervjujih in na družabnih srečanjih.

Rebeka Dremelj sicer ni oblečena kičasto, vedno pa poskrbi, da ne ostane v ozadju, ampak se prerine v ospredje.
Rebeka Dremelj sicer ni oblečena kičasto, vedno pa poskrbi, da ne ostane v ozadju, ampak se prerine v ospredje.FOTO: Boštjan Tušek


V podznaku je Rebeka škorpijonka

Podznak definira posameznika, kako se kaže drugim na zunaj. Tako ima škorpijon pri Rebeki Dremelj zagotovo pomembno vlogo pri njenem modnem videzu. Škorpijoni so zelo kreativni in imajo radi "odštekan" in skrivnosten slog oblačenja, kar pa za Rebeko ravno ne moremo reči. Zato so očitno njeni temelji leva zelo močni in vplivajo tudi na njeno zunanjost.

Pri intimi se Rebeka srečuje s kozorogom

V Luni, ki zaznamuje naše intimne odnose, ima Rebeka Dremelj kozoroga, za katere je značilno, da so zelo zadržani.
V Luni, ki zaznamuje naše intimne odnose, ima Rebeka Dremelj kozoroga, za katere je značilno, da so zelo zadržani. FOTO:

V Luni ima zagrizena glasbenica kozoroga. Luna predvsem zaznamuje intimne odnose, kar pomeni, da se luna v kozorogu pri Rebekini modi kaže predvsem v intimnem perilu. Ko smo sicer odprto in komunikativno Rebeko o tem povprašali, je ostala skrivnostna. Izdala nam ni prav ničesar. Po tem lahko sklepamo, da je tipična kozoroginja, kajti na področju intime so kozorogi zelo zadržani. Svoje mnenje lahko izrazite tudi na forumu.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413