Zadovoljna.si
Tudi Sabina, s katero sta s Sebastjanom uradno še par, ima v postelji najraje njegovo vodilo pri spodnjem perilu - čim manj tem bolje!

Moda

Modni horoskop: Je Sebastjan Cimerotič devičnik?

Polona Zoja Jambrek
2008-08-29 12:56
0

Vstopili smo v znamenje device. Zato smo poiskali predstavnika tega znamenja in izdelali njegov modni horoskop.

Tokrat smo se odločili za nogometno legendo Sebastjana Cimerotiča.Za oblikovanje naše osebnosti naj bi bili odgovorni trije dejavniki: genetika, okolje in astrologija. Tako kot genetska dediščina, ki smo jo podedovali od staršev in njihovih prednikov, ter vzgoja in širše okolje, naj bi imela pri oblikovanju naše osebnosti prste vmes tudi astrologija. S tem pa ima slednja seveda tudi vpliv na naš okus za modo in na stil oblačenja. Tokrat smo pod astrološko modno lupo vzeli nogometno legendo Sebastjana Cimerotiča, ki je po horoskopu devica. V astrološkem modnem "zaslišanju" smo poleg njegovih karakternih lastnosti še dodatno preverili, koliko modne device je v Sebastjanu.

Sebastjan se sicer s horoskopom ne ukvarja in ne ve prav veliko, katere so tiste tipične lastnosti znamenja device. Ko smo mu jih predstavili, se pravi skrbnost, vestnost, kritičnost, urejenost in natančnost, je v prvi sapi potrdil prav vse: "Sem, sem takšen, predvsem zelo natančen!"

Po prvi kljukici, da Sebastjan le je tipična devica, smo začeli preverjati Sebastjanovo modno področje.

Sebastjan, povejte nam, kakšen je vaš stil oblačenja?

Športno eleganten. Zadnje štiri leta sem še bolj spremenil svoj stil zaradi zdravja. Imam namreč probleme s tetivami, zato ne morem nositi teh modernih čevljev, razen če je kakšna posebna večerna priložnost, potem le stisnem zobe in si jih obujem. Sicer sem pa veliko raje oblečen udobno kot pa lepo. Ne maram, če se v svojih oblačilih počutim neudobno in da me kaj moti.

Za device je značilno, da so zelo skrbne in natančne. To velja tudi pri oblačilih. Ali vam veliko pomeni, kako ste urejeni? Vas lahko zmoti že kakšna malenkost?

Ja, seveda! Zelo rad sem urejen, to mi zelo veliko pomeni. Ne maram zmečkanih oblek ali kakršnega koli madeža. Če sem zmečkan ali pa se po nerodnosti umažem, grem lahko tudi sredi večera domov in se preoblečem.

Kako pa nakupujete? Premišljeno ali spontano?

Vedno že najprej razmislim doma, kaj rabim in kaj si želim kupiti. V trgovini tako že več ali manj vem, zato moji nakupi ne trajajo dolgo. Nisem na enem mestu več ur. Skrbno naredim načrt že doma in grem potem to tudi kupit.

Kakšne barve so vam všeč? Device imajo namreč rade barve zemlje, kot sta na primer rjava in zelena.

Všeč sta mi črna in bela. V teh dveh barvah se najbolj vidim. Sicer pa so mi všeč tudi zemeljske barve, kot so rjava, temno zelena, bež, ampak črna in bela zagotovo prevladata.

Kaj pa spodnje perilo? Imate tu tudi raje udobnost in funkcionalnost pred seksapilom? Sicer pa naj vam namignem, da device v postelji niso prav nič deviške ...

Smeh ... Tu pa je moje vodilo – čim manj tem bolje!

Naša ocena "stopnje device" pri Sebastjanu: Je tipičen predstavnik znaka device. Rad je urejen, je skrben in natančen, nakupuje zelo premišljeno. Naša ocena "stopnje device" za Sebastjana je tako nedvomno in brez pomisleka pet točk od petih!KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141