Zadovoljna.si
Tipična Katarina najraje nosi oprijete hlače, čez pa si obleče široko tuniko. Obožuje škornje.

Moda

Modni horoskop: Katarina Čas – prava tehtnica

Polona Zoja Jambrek
30. 09. 2008 16.13
1

Vstopili smo v znamenje tehtnice. Zato smo poiskali predstavnico tega znamenja in izdelali njen modni horoskop. Tokrat smo se odločili za Katarino Čas, ki se je vsak, ki jo vidi na televizijskih zaslonih, razveseli.

Katarina je rojstni dan praznovala pred kratkim, zato VSE NAJBOLJŠE, KATARINA!
Katarina je rojstni dan praznovala pred kratkim, zato VSE NAJBOLJŠE, KATARINA! FOTO:

Za oblikovanje naše osebnosti naj bi bili odgovorni trije dejavniki: genetika, okolje in astrologija. Tako kot genetska dediščina, ki smo jo podedovali od staršev in njihovih prednikov, ter vzgoja in širše okolje, naj bi imela pri oblikovanju naše osebnosti prste vmes tudi astrologija. S tem pa ima slednja seveda tudi vpliv na naš okus za modo in na slog oblačenja. Tokrat smo pod astrološko modno lupo vzeli podjetno Katarino Čas, ki je po horoskopu tehtnica, v podznaku strelec, v luni pa devica.
V astrološko modnem "zaslišanju" pa smo poleg njenih karakternih lastnosti še dodatno preverili, koliko modne tehtnice je v prikupni Katarini Čas.
Katarina zase pravi, da je kar tipična tehtnica. Rada ima estetiko in zato je tudi rada lepo oblečena.

Za tehtnice je značilno, da imajo rade elegantno klasiko. Kakšen pa je vaš modni slog?

Že od nekdaj imam rada minimalizem. Najbolj se vidim v elegantno klasičnem stilu. To ne pomeni, da so mi všeč kostimi, elegantno klasiko iščem v urbanem stilu. Zelo mi je na primer všeč modni stil Kate Moss in našega modnega oblikovalca Uroša Belantiča. Nikakor pa me ne boste videli v kakšnih volančkih. Najraje nosim kavbojke, široko, malce daljšo majico in pa škornje.

Kljub elegantni klasiki tehtnice rade nosijo odštekane dodatke. Kakšne modne dodatke si radi kupite?

Ker imam oblačila rada bolj urbano klasična, sem pri modnih dodatkih vsekakor bolj odštekana. Rada imam velike barvaste torbe in odštekane zapestnice.

Tehtnice imajo rade fine materiale. Kakšne materiale pa vi radi nosite?

Svoj elegantno športni slog rada popestri z "odbitimi" dodatki.
Svoj elegantno športni slog rada popestri z "odbitimi" dodatki.FOTO:

Zelo rada imam volno, bombaž, svilo in saten. Nikakor mi niso všeč stvari, ki se preveč svetijo ali izgledajo plastične.

V podznaku imate strelca. To pomeni, da pri modi prednjači udobje in športni stil. Drži to pri vas?

Tipična Katarina najraje nosi oprijete hlače, čez pa si obleče široko tuniko. Obožuje škornje.
Tipična Katarina najraje nosi oprijete hlače, čez pa si obleče široko tuniko. Obožuje škornje. FOTO: Polona Pirc

Zagotovo imam rada udobna oblačila, vendar pa morajo biti tudi lepa. Zato me boste redko videli v športnih copatah, prav tako v sandalih z zelo visoko peto. Najraje nosim škornje; so modne in udobne.

V svetu mode je Katarina kar tipična predstavnica tehtnice. Rada ima lepa oblačila, sledi športni klasiki in rada ima kreativen nakit. Je pa res, da je Katarinin modni stil začinjen tudi z lastnostmi znamenja strelca, ki ga ima v podznaku. Naša ocena "stopnje tehtnice" za Katarino so tako štiri točke od petih.

V luni, ki odraža intimne odnose, ste devica. Device imajo prav tako kot strelci rade udobna oblačila, vendar pa lahko tudi iznenada presenetijo. To bi za vas veljalo pri modi z intimnim partnerjem ...

Tako kot sem dejala za čevlje, velja tudi za spodnje perilo. Rada imam udobno spodnje perilo, vendar mora biti lepo. Rada imam boksarice, ki so mi veliko bolj všeč kot tangice. Včasih pa si oblečem tudi čipkast korzet in čipkaste spodnje hlačke.KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404