Zadovoljna.si
Pogled s strani, ki veliko obeta - 11

Moda

Modni kiks ali nov hit?!

U.S.
22. 07. 2014 07.57
4

Ljubitelji mode si niso enotni - so obleke z globokim izrezom pri strani, ki ponuja vroč pogled na oprsje posameznice, nov trend, ki je že zasvojil številne zvezdnice ali gre le za napačno oziroma neprimerno izbero obleke.

Kaj pravite vi? Je vse skupaj le ponesrečen poskus, da bi zablestele na rdeči preprogi ali jih bodo kmalu začela posnemati tudi dekleta iz ulice?

Res je, da je hollywoodska estrada modnim navdušencem že pred časom predstavila nov trend - tako imenovan "side-boob" oziroma stranski ali robni dekolte, pri katerem ženske razgled na svoje prsi ponudijo s strani. Prvič smo ta trend zasledili pri Miley Cyrus, a ko so jo posnemati začele še druge zvezdnice, nam je postalo jasno, da gre za nov hollywoodski modni hit.

Kaj je side boob?

Gre za izrez na območju, ki sega od pazduhe do sredine reber in ponuja razgled na bolj ali manj velik polkrog gole dojke. "Side-boob" je v trenutku osvojil ves svet. Slavne in malo manj slavne se namreč zavedajo, da je pravi magnet za (predvsem moške) oči, poleg tega pa poskrbi za dodatno mero seksapila in samozavesti. Kljub temu je pri izbiri obleke ali majice s stranskim dekoltejem treba biti precej previden, saj je treba paziti, da gole kože ni preveč in da mimogrede ne pokažemo preveč.

Kako izbrati takšno obleko?

Pozor, če bi se zaradi želje po seksapilu rade odločile tako za stranski kot tudi za globok sprednji dekolte, hodite po precej tankem ledu. Namesto, da boste videti drzen, se zna kaj hitro zgoditi, da postanete cenene in vulgarne, poleg tega bo nevarnost, da vam na plano pokuka kaj, kar ne bi želele, v tem primeru toliko večja.

Modni strokovnjaki se strinjajo, da je najvarnejši način nošenja izreza "side-boob" v kombinaciji z do vratu zapetim zgornjim delom oblačila, saj je tako vsa pozornost namenjena prav stranskemu izrezu. Priporočili bi ga predvsem tistim s košaricama B ali C, saj bo pogled na vaše prsi, glede na to, da ne boste imele oblečenega modrčka, s strani videti naravnost prekrasno.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493