Zadovoljna.si
Nohti

Moda

Modni utrinki na vaših nohtih

Z.K.
28. 02. 2012 14.53
0

Vsaka pripadnica nežnejšega spola ima rada lepe in urejene nohte, vse več pa se jih odloča za različne okrasitve in ne le za običajen lak. Na modnih pistah so oblikovalci predstavili nove trende oblačil, pričesk, različne sloge ličenja ter pestre vzorce na nohtih. Z malo spretnosti si 'odbite' poslikave lahko omislite tudi same.

Nohti
NohtiFOTO:

Psihadelija na vaših nohtih

Manekenke, ki so se sprehodile za oblikovalko Nicole Miller, so imele nohte nalakirane z živimi barvami, kot so vijolična, rumena, modra in oranžna, ki so predstavljale zanimiv psihadelični vzorec. Za tovrsten videz potrebujete lake v živih barvah in zobotrebec. Pomočite ga v barvo in začnite na sredini nohta ter z njim narišite spiralo ter nadaljujete po istem postopku z drugimi barvami. Če imate zelo tanek čopič, ga uporabite namesto zobotrebca, saj bo nanos veliko lažji. Vsekakor boste potrebovale nekaj časa in spretne roke.

Nohti
NohtiFOTO:

Metalni pridih

Na modni brvi Behnaza Sarafpoura je sijala kovina. Kovinske odtenke je bilo mogoče videti na oblačilih, modnih dodatkih in tudi nohtih. Zlati in srebrni nohti so pritegnili veliko pozornosti in so celotnemu videzu dodali industrijski, a ženstven pridih. Za tovrsten videz potrebujete 'metallic' lak in svetleč nadlak. Lak na nohte nanesite v dveh plasteh in zatem še svetlečega.

Nohti
NohtiFOTO:

Dvojna 'french' manikura

Letos bodo naravni nohti oziroma v 'nude' odtenku zelo priljubljeni. Vendar ne povsem običajni, s kančkom ustvarjalnosti lahko z majhnim detajlov naredite veliko spremembo. Pri Rebecci Minkoff je bilo mogoče opaziti prav posebno 'french' manikuro, kjer so manekenke imele na konicah nohtov kar dve črti v črni in rdeči barvi. Na nohte najprej nanesite nevtralen lak, na konice pa najprej narišite črno tanko linijo in zatem proti notranjosti nohta še rdeči linijo. Čeprav je videti enostavno, dve enako debeli liniji le ni tako enostavno napraviti.

Nohti
NohtiFOTO:

Barve, ki se prelivajo

Ericskon Beamon je predstavil nohte na tako imenovan 'ombre' način. Potrebujete dva različna odtenka laka, eden naj bo črn, drugi pa poljubne barve, ter nadlak. Z nanašanjem začnite na notranji strani nohta in ga nanesite nekje do sredine. Nato pobarvajte konice z drugim odtenkom laka ter da se laka rahlo razlijeta drug v drugega.

Nohti
NohtiFOTO:

Pikice, pikice ...

Pri Kate Spade je bilo mogoče opaziti prisrčen motiv belih pikic na črni podlagi. Postopek je enostaven, na nohte najprej nanesite črn lak in počakajte, da se posuši. Zatem uporabite bel lak s tankim čopičem, ki je namenjen risanju po nohtih in napravite pike različnih velikosti.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368