Zadovoljna.si
Zapomnite si, da ni potrebno skrbeti za popoln videz pričeske, saj je lahko tudi razmršen in navidez neurejen čop videti še bolj zapeljiv.

Lepota

To je najbolj priljubljena frizura vseh časov!

zadovoljna.si
12. 06. 2015 13.16
11

Brezčasen konjski rep velja za hitro narejeno pričesko, ki vas naredi ženstvene, privlačne in seksi. Speti lasje se vedno znova vračajo v modo, vsakokrat malo drugače in z različnimi variacijami. In za katerega se boste odločile ve?

Zapomnite si, da ni potrebno skrbeti za popoln videz pričeske, saj je lahko tudi razmršen in navidez neurejen čop videti še bolj zapeljiv.
Zapomnite si, da ni potrebno skrbeti za popoln videz pričeske, saj je lahko tudi razmršen in navidez neurejen čop videti še bolj zapeljiv.FOTO:
Razmršene ali zglajene

Pri hitrem urejanju nič ne premaga sproščene pričeske, ki je gotova že v minuti. Odločite se lahko za spete lase s prečko na strani, ali pa klasičen konjski rep, ko so lasje počesani nazaj.
Pri tovrstnih pričeskah je najboljše to, da ste lahko z le malo truda videti čudovite. Zapomnite si, da ni potrebno skrbeti za popoln videz pričeske, saj je lahko tudi razmršen in navidez neurejen čop videti še bolj zapeljiv.

Konjski rep - 12
Konjski rep - 12 FOTO:

Pričeska za različne priložnosti

Pričeska, kjer so lasje gladko počesan na stran in speti v tesen čop, je enostavna, a hkrati tudi sofisticirana in tako primerna za mnoge priložnosti. Tako za v službo kot tudi za posebne večerne izhode. Poskrbite za drzne in zapeljive pričeske, kjer so lasje brezhibno urejeni in počesani nazaj ter na vrhu glave speti v visok konjski rep. Za tovrsten videz sta potrebna natančnost in močan gel za lase. Lase z elastiko spnite v čop in s šopkom las ovijte predel elastike ter jo tako skrijte. Lase lahko spnete nižje ali višje ter tako eksperimentirate z višinami, videz pa prilagodite priložnosti.

Lasje kot valovi

Kodrasti in valoviti lasje so vedno videti čudovito, vašemu videzu pa lahko dodajo retro pridih. Lase lahko rahlo nakodrate na konicah ali pa jih spnete pri čelu in tako ustvarite valove. Lase spnite pri tilniku ter si okoli glave nadenite trakec, ki ga lahko spnete na mestu elastike. Trak naj prosto pada ter se tako zlije z lasmi.

Konjski rep - 16
Konjski rep - 16FOTO:

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471