Zadovoljna.si
Premiera filma Mesto greha: Ženska za umret - 2

Kraljevo

Zvezdnice, ki so nas lani najbolj navdušile!

J.V.
31. 12. 2014 07.59
3

Poznana je po svojem modnem stilu in razkošni garderobi, z eleganco, ki jo poseduje, pa ji je uspelo na kraljevi način nositi tudi ulično modo, ki jo nosijo ženske po celem svetu, Govorimo seveda o vojvodinji Kate Middleton, ki je letos znova postala najbolje oblečena ženska leta.

Kate Middleton je bila s strani modnih strokovnjakov znova izbrana za zvezdnico z največ modnega stila, in povsem upravičeno. V preteklem letu smo vzdihovali kadarkoli se je pojavila na družabnem dogodku ali sprehodila po rdeči preprogi, pa naj je bilo to v več tisoč evrov vredni kreaciji priznanega modnega oblikovalca ali obleki, ki jo je našla v eni od trgovin, kjer nakupujejo pripadnice ženskega spola po celem svetu.

Dejstvo je, da Kate v vsak modni stajling vnese ravno pravšno mere elegance, gracioznosti in ženstvenosti ter jo s tem naredi nekaj posebnega. Bodoča kraljica je prehitela modno oblikovalko Victorio Beckham, ki je zavzela drugo mesto, medtem ko je tretje mesto pripadlo pevki Cheryl Cole. Tej sledita Emma Watson in Jessica Alba.

Kar pa se tiče najslabše oblečenih zvezdnic preteklega leta, jim kraljuje britanska starleta Katie Price ali Jordan, tik za petami pa ji je zvezdnica resničnostnega šova Kim Kardashian.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387