Zadovoljna.si
Jennifer Lopez

Moda

To je njena lepotna skrivnost!

zadovoljna.si
16. 02. 2015 07.56
1

Fotografije nekaterih zvezdnic z začetkov njihove kariere jasno kažejo, da njihova podoba še zdaleč ni bila tako dodelana, kot je danes. Niso imele prav veliko izkušenj z ličenjem in izbiro oblačil, pa tudi dragih mojstrov ličenja in stilistov si niso mogle privoščiti. Z leti se je vse spremenilo ter večina znanih igralk in pevk skrbno načrtuje vsak korak pred očmi javnosti. Temu primerno je dodelana tudi njihova podoba. Med zvezdnice, ki slovijo ne le po svojem talentu, temveč tudi brezhibnem videzu, je zagotovo Jennifer Lopez. Pevka in igralka se lahko pohvali z odličnim talentom in tudi brezhibnim videzom. Latino lepotica se sicer za svojo lepoto lahko zahvali materi naravi, veliko pa naredijo tudi mojstri ličenja. Poglejte si, kako!

Jennifer je vedno brezhibno naličena.
Jennifer je vedno brezhibno naličena.FOTO: Reuters

Zadimljene oči

Jennifer Lopez najpogosteje uporablja 'smokey eyes' način ličenja, saj tako najbolje poudari svoje temne oči. Največkrat izbira med senčili v zemeljskih tonih, z dodatkom bleščic. Njene barve so rjava, bronasta, zlata in odtenki sive. Slednje lahko uporabite tako za dnevno kot tudi za nočno ličenje. Pri tovrstnem ličenju ne pozabite poudariti tudi kosti pod obrvjo, pri tem pa uporabite svetleče svetlo senčilo ali bel svetleč gel. Uporabite tudi bel svinčnik in ga nanesite na notranjo stran spodnje veke ter tako povečajte oči. S črnim ali temno rjavim črtalom za oči nanesite tik ob zgornji in spodnji liniji trepalnic ter ga zabrišite v senčilo. S svinčnikom za obrvi ali senčilom v rjavi barvi poudarite linijo obrvi in zapolnite morebitne manjkajoče delce. Posvetite se tudi trepalnicam in uporabite maskaro za močan volumen ali pa uporabite kar umetne trepalnice.


Oči naličite v zemeljskih odtenkih.
Oči naličite v zemeljskih odtenkih. FOTO:

Ustnice naj bodo v naravnih odtenkih

Lopezova ima ustnice največkrat naličene v odtenku, ki se močno približa naravni barvi ustnic. Na ta način oči najbolje poudari. Jennifer tako upošteva pravilo, ki narekuje poudarjene ustnice ali oči. K zadimljenemu videzu oči tako najbolj pristajajo 'nude' ustnice. Sama največkrat uporabi rahlo rožnato obarvano ali nude šminko, pri sebi pa ima vedno svetleč glos v podobnem odtenku, ki ga sproti nanaša na ustnice. Šminko lahko tudi izpustite in ustnice le obrobite s svinčnikom ter uporabite le glos.

Brezhibna in sijoča polt

Poleg očarljivih oči se J.Lo lahko pohvali tudi s sijočo kožo, ki je eden njenih glavnih adutov. Preden na obraz nanašate podlago, poskrbite, da je vaša koža očiščena nečistost in primerno navlažena, saj boste le na ta način dosegle sijoč in lep videz. Na problematičnih delih obraza uporabite korektor in ga zabrišite, da ne bodo vidni robovi. S prsti ali čopičem na obraz nanesite puder v odtenku, ki se čim bolj približa vašemu tenu kože. Z bronzerjem poudarite ličnice, nanesite pa ga tudi na čelo ob lasišču ter na spodnji del brade. Na ta način boste obraz lepo osenčili. Majhno količino gela, ki ste ga prej nanesli pod obrvjo, nanesite še na vrh lic in po dolžini nosu ter zasijte v vsej svoji lepoti.


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478