Zadovoljna.si
Miley Cyrus - 3

Moda

Navdušila ga je!

U.S.
22. 01. 2014 08.33
5

Skice glamuroznih oblek, ki bi jih nekoč rad videl na eni in edini, kontroverzni pevki Miley Cyrus, je Roberto Cavalli napovedal že prejšnji vikend, zato so jih mnogi stežka pričakovali. No, zdaj jih je končno pokazal in odkril, kakšen imidž bi sam pripisal pevki, ki zadnje čase pridno polni medije.

Miley Cyrus
Miley CyrusFOTO: Reuters

Miley Cyrus se po številnih uspehih v svetu glasbe, spomnimo, da si njeno zadnjo uspešnico Wrecking ball, prepeva staro in mlado, odpravlja na koncertno turnejo, kar je na ušesa prišlo tudi velikanu v svetu mode, kot je Roberto Cavalli.

Turneja, ki jo je Miley poimenovala Bangerz, bo zagotovo deležna veliko zanimanja, zato je pevka pozorna na čisto vsak detajl. Še posebej zbirčna je, ko beseda nanese na oblačila, ki jih bo nosila. Sicer se je njen izbor outfitov v zadnjem času precej spremenil, zato so modni oblikovalci, ki delajo z zvezdnico še posebej previdni. Tudi sami namreč pazijo na svoj ugled in ker je Miley velikokrat tarča posmeha zaradi svojega bizarnega vedenja, se nekateri modni velikani sodelovanja z njo prav otepajo.

No, Cavalli je očitno vseeno dovolj drzen in si je za Miley Cyrus vzel čas. Obeta se nam torej še eno znano modno sodelovanje. Kako bo mlada zvezdnica nosila njegove kreacije, pa bomo videli kmalu. Še pred tem pa lahko pokukamo na skice, ki jih je Cavalli že predstavil javnosti.

Cavalli je objavil skice kostumov za Miley Cyrus
Cavalli je objavil skice kostumov za Miley CyrusFOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478