Zadovoljna.si
Manolo Blahnik

Moda

Ne glede na vse - visoke pete so zakon!

U.S.
03. 07. 2014 08.39
3

Slavni oblikovalec je ogorčen nad čevlji s platformo. Teh ne mara. Sam prisega na visoke pete, za katere pravi, da še tako 'čudne' noge naredijo lepe, za razliko od čevljev s platformo, ki še tako dodelan imidž uničijo.

oblikovalci čevljev, Manolo Blahnik
oblikovalci čevljev, Manolo BlahnikFOTO:
Manolo Blahnik, odkar so njegovi čevlji igrali glavno vlogo v filmu Seks v mestu, je postal nesmrten, se v nedavnem intervjuju spominja svojega sodelovanja v omenjenem filmu in razkriva, kakšni čevlji so mu najlepši.

"Candace Bushnell so bili všeč moji čevlji in po njeni zaslugi je nenadoma celo mesto govorilo o njih. Seveda sem bil počaščen, a zdaj se mi vse to zdi že zelo daleč," je dejal Manolo.

Blahnik ne misli, da čevlji veliko povedo o človeku, čeprav jih je kreiral celo življenje, zato pa je razkril, kakšnih čevljev absolutno ne mara.

"Prisegam na visoke pete. Čevlji s platformo so grozni in tudi najlepše noge so v njih videti grde. Prav tako se lahko uporabljajo samo v kombinaciji z dolgimi oblekami, tako da jih pravzaprav nihče sploh ne vidi," je dejal.
Manolo Blahnik
Manolo BlahnikFOTO: Reuters

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493