Zadovoljna.si
Počitnice

Moda

/ Oglas

Nepozabne družinske počitnice na Hrvaškem

T.M.
26. 05. 2009 11.45
0

Podarite svoji družini nepozabne počitnice in uživajte v druženju in zabavi za vse starosti. Ob veliki izbiri zabavnih in športnih aktivnosti v Valamar Luna Resortu vam smeha in veselja ne bo zmanjkalo.

Počitnice
Počitnice FOTO:

Družinsko letovišče Valamar Luna Resort se nahaja neposredno ob morju, le deset minut prijetnega sprehoda od mesta Poreča. Predvsem je namenjeno družinam z otroki in tistim, ki svoje počitnice želijo preživeti aktivno. Ko se vaši malčki zabavajo ob posebno pripravljenem programu otroške animacije, njihovi starši lahko uživate v bogatem športnem in zabavnem programu, ki ga je za vas pripravil Valamar animacijski tim. Celodnevna animacija zajema vrsto športnih in rekreacijskih aktivnosti, ki potekajo ob zunanjih bazenih za odrasle in otroke, na okoliških igriščih, plažah in v morju. Lahko boste uživali v fitnesu, aerobiki, odbojki na mivki, namiznem tenisu, mini golfu, vožnji s kolesom ali kanujem. Za tiste, ki se odločijo, da bodo večer preživeli v hotelu, so animatorji pripravili vrsto zabavnih vsebin, kot so ples ob živi glasbi, folklorne prireditve in podobni zabavni programi.

Počitnice
PočitniceFOTO:

Posebne ponudbe:

Družinske počitnice - Benetke ali šola jadranja gratis

Vse kar morate narediti je, da rezervirate svoje počitnice v Valamar Luna Active Resortu in izberete med gratis izletom za vso družino v Benetke ali 6-dnevno šolo jadranja za otroke.
Paket vključuje:
Nastanitev v izbrani družinski sobi
Bogat buffet zajtrk, (kosilo) in večerja*
Zgodnji check in (10h)
Možnost dobivanja sobe višje kategorije (odvisno od trenutnih hotelskih kapacitet)
Posebna ugodnost ponudbe: gratis izlet z ladjo za vso družino v Benetke (v obdobju od 10.5. do 20.9.) ali gratis 6-dnevna šola jadranja za otroke (v obdobju od 15.6. do 1.9.). Šola jadranja pričenja s ponedeljkom
Pozni check out na dan odhoda (16h) - odvisno od trenutnih hotelskih kapacitet

* Posebna ugodnost ponudbe: v obdobju od 21.05. do 12.09.2009 all inclusive light ponudba po ceni polpenziona

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493