Zadovoljna.si
Prepoznate silikone?!

Moda

Nesreča ali slabi silikoni?!

U.S.
26. 05. 2014 09.36
10

To so se spraševali obiskovalci premiere filma Two Day, One Night, ki se je zgodila pred dnevi v sklopu 67. filmskega festivala v Cannesu, po tem, ko je na rdeči preprogi češka manekenka Petra Nemcova komaj lovila svoje oprsje.

Prepoznate silikone?!
Prepoznate silikone?!FOTO: Profimedia

Do hujše 'nesreče' ni prišlo, je pa Petri Nemcovi, češki lepotici, na rdeči preprogi pošteno nagajala obleka. Če ji ni lezla prenizko, je njeno oprsje preveč stisnila in ga grdo iznakazila.

Neposlušna obleka je manekenko spravljala v nelagoden položaj, njena stiska, ko z rokami lovi svoje oprsje, pa se je sedaj že znašla na naslovnicah vseh večjih tabloidov, ki se ob pogledu na fotografije sprašujejo, ali je šla lepa češka manekenka Petra Nemcova za svoje oprsje celo pod nož?!

No, pa razrešimo misterij. Veste, kateri 4 znaki vas bodo izdali, da imate silikonsko oprsje?

1. znak: Velikost
Vsak moški bo nagonsko ob pogledu na vas najprej odmeril velikost vašega oprsja. Ta prirojeni moški instinkt je zelo dober in se ponavadi ne moti. Če ima dekle majhne prsi , so verjetno prave, če pa so neproporcionalno večje od njenega telesa, gre po vsej verjetnosti za 'ponaredek'. V večini primerov se ženske sicer odločijo za vsadke, ker želijo imeti dojke lepše oblike ter zato, da bi pritegnile več moških pogledov

2. znak: Oblika
Ženske prsi so umetniško delo. So videti lepe in vabljive, nikakor pa ne popolne. Moški dojemajo ženske prsi kot popolnoma okrogle, ampak to je daleč od resnice. Obseg ženskih prsi je raznolik že zato, ker nimajo simetrične oblike, po navadi pa je celo ena dojka večja od druge.

3. znak: Položaj
Prsi tvorijo določene mišice in tkiva, zato se njihova oblika in lega pod določeno težo spreminja. Torej je po Newtonovi teoriji gravitacije povsem normalno, da jih gravitacijska sila vleče navzdol. Kaj to pomeni? Če govorimo o ženskah , ki imajo prsi visoko v zraku, verjetno niso naravne.

4. znak: Dotik
To je čas, ko se moški premakne od teorije k praktičnim znakom in zahteva neposreden stik. Če gre za vašega partnerja, to najbrž ne bo velik problem, če pa gre za nekoga, ki ga ne poznate dovolj, mu verjetno ne boste tako zlahka ugodile. V vsakem primeru, ko pride do dotika, so naravne prsi nekoliko bolj mehke, medtem ko so tiste nekoliko trše verjetno delo kakšnega plastičnega kirurga.
 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493