Zadovoljna.si
Umetne trepalnice imajo na videz velik učinek.

Moda

Nevarnosti, ki jih prinašajo umetne trepalnice

Z.K.
18. 11. 2011 14.33
9

Umetne trepalnice celotnemu videzu dodajo piko na i. Z njimi ste videti očarljivo in zapeljivo, vseeno pa s seboj ne prinašajo le pozitivnih učinkov. Zavedati se morate dejstva, da imajo lahko izjemno negativen vpliv na vaše naravne trepalnice.

Umetne trepalnice imajo na videz velik učinek.
Umetne trepalnice imajo na videz velik učinek.FOTO:

Uporabljajte jih zmerno

Umetne trepalnice so dandanes postale lepotni 'must-have' pri pripadnicah nežnejšega spola, ki bi bile rade videti brezhibno. Vseeno pa je treba upoštevati tudi negativne učinke, ki jih imajo na vaše naravne trepalnice. Kirurg Bessam Farjo, ki se sicer ukvarja s presaditvijo las, pravi, da je že videl negativne učinke, ki jih povzroča dolgotrajna uporaba umetnih trepalnic. "Nekatere uporabnice so povsem izgubile svoje naravne trepalnice, nekatere pa le določeno število. Nekatere zaradi izpadanja umetnih trepalnic nikoli nočejo več sneti, druge pa prihajajo k meni po odgovore, če je možna presaditev trepalnic,“ pojasni Farjo. "Na izpadanje trepalnic vplivajo različni dejavniki nošenja umetnih trepalnic. Lahko je krivo napačno odstranjevanje, konstantna uporaba ali pa teža umetnih trepalnic, ki pritiska na naravne,“ še doda.

Bodite previdne pri odstranjevanju.
Bodite previdne pri odstranjevanju. FOTO:

Na videz imajo velik učinek

Umetne trepalnice imajo na videz velik vpliv. Ustvarijo dramatičen pogled, zato ni nič nenavadnega, da so pri ženskah tako priljubljene. Na voljo so v različnih barvah, dolžinah in teksturah. Zaradi velike izbire je tudi več uporabnic, ki se nato soočajo z negativnimi vplivi.

Škoda je popravljiva!

Doktor Farjo pravi, da je lahko krivo tudi lepilo, ki ga nanesete ob liniji svojih trepalnic. Zato je pri nanašanja in odstranjevanju potrebna previdnost. Kadar jih odstranjujete, to počnite nežno in počasi. Dejstvo je tudi, da nošenje tovrstnih trepalnic ni enako nevarno za vse uporabnice. Nekatere imajo bolj občutljive trepalnice, druge manj. Največkrat je škoda popravljiva, držite se nasveta, da z nošenjem prenehate, če opazite, da vam trepalnice izpadajo.

Zvezdnice pogoste uporabljajo umetne trepalnice.
Zvezdnice pogoste uporabljajo umetne trepalnice.FOTO:

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413