Zadovoljna.si
Hlačne nogavice - 3

Moda

Trik, da vam najlonke nikoli več ne bodo lezle dol

J.V., Zadovoljna.si
09. 03. 2024 05.00
3

Težava, s katerim se jeseni in pozimi spopada vsaka pripadnica nežnejšega spola, so hlačne nogavice, ki nikakor ne morejo ostati na svojem mestu in jih je treba ves čas popravljati in vleči navzgor. Vam je poznano? Če gre za težavo, ki tudi vam povzroča preglavice, vas bodo razveselili nasveti, kako preprečiti polzenje hlačnih nogavic!

Potegnete jih skoraj do pazduh, a že po nekaj korakih čutite, kako vam najlonske nogavice polzijo navzdol in od vas zahtevajo, da jih med hojo ves čas popravljate ter vsako uro hodite na stranišče samo zato, da jih potegnete gor. In prav zaradi nevšečnosti se v hladnejših mesecih izogibate krilom in oblekam, če pa že oblečete krilo, namesto hlačnih nogavic raje izberete veliko bolj udobne legice, ki ves dan ostanejo na svojem mestu. Ker gre za eno najpogostejših ženskih težav, smo izbrskali nekaj idej, ki vam bodo to jesen prišle zelo prav.

Penelope Cruz navdušila s frizuro leta
Preberi še
Penelope Cruz navdušila s frizuro leta

Prva stvar, na katero morate biti pozorne že pri nakupu hlačnih nogavic, je, da so dovolj velike tudi po dolžini, ne le širini. Če vam bodo hlačnice prekratke, je povsem pričakovano, da vam bodo najlonske nogavice, zlasti med hojo, polzele dol.

Druga stvar, ki jo lahko naredite, da bodo ostale na svoje mestu, je, da nad oblečene hlačne nogavice oblečete še ene spodnjice, ki jih bodo držale na mestu. Morda bo občutek, da imate na sebi dvoje spodnje hlačke, sprva nekoliko nenavaden, a če boste izbrale tanke bombažne, se skozi obleko tega ne bo videlo, pozimi pa vas zagotovo ne bo zeblo.

Letos nosimo najlonke v živih barvah
Preberi še
Letos nosimo najlonke v živih barvah

Za zelo učinkovit način preprečevanja polzenja najlonskih nogavic se je izkazalo tudi to, da kupite eno številko večje. Ko ste jih oblekle, jih z roko na predelu zadnjice z notranje strani še enkrat dobro potegnite gor.

Prva stvar, na katero morate biti pozorne že pri nakupu hlačnih nogavic, je ta, da so te dovolj velike tudi po dolžini, ne le širini.
Prva stvar, na katero morate biti pozorne že pri nakupu hlačnih nogavic, je ta, da so te dovolj velike tudi po dolžini, ne le širini. FOTO: iStock
Ženske kupujejo strgane najlonke za 160 evrov
Preberi še
Ženske kupujejo strgane najlonke za 160 evrov

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416