Zadovoljna.si
Philips VisaPure - 4

Lepota

Nov način čiščenja obraza!

U.S.
05. 12. 2013 08.24
3

Ste kdaj razmišljale o tem, kako bi elegantno iz svoje kože odstranile ličila, umazanijo in odmrle celice? Nežna masaža je vsekakor prava odločitev, a ko vam povemo še, da bo nežno vrtenje in vibriranje ščetke po obrazu namesto vas opravila simpatična napravica, boste navdušene!

Philips VisaPure - 4
Philips VisaPure - 4FOTO:
Ženske imamo v kopalnici kopico izdelkov, za katere smo bile, ko smo jih kupile, prepričane, da jih nujno potrebujemo. Velikokrat se potem sicer izkaže, da to le ni bilo tako, še vseeno pa v njej pogrešamo kakšno res koristno in dobro stvar.

Philips VisaPure - 2
Philips VisaPure - 2 FOTO:
Rešitev je na dlani

Pred dnevi smo naletele na napravo, ki ličila, umazanijo in odmrle celice z naše kože odstranjuje z nežno masažo in je pri tem desetkrat bolj učinkovita kot običajno čiščenje kože z umivanjem in ročnim odstranjevanjem ličil. Obenem z nežnim vrtenjem in vibriranjem ščetke spodbudi prekrvitev kože, da zasije v vsej svoji naravni lepoti in obenem poveča absorpcijo negovalne kozmetike. Precej v dvomih, da nismo tudi tokrat kupile mačka v žaklju, smo izdelek že takoj po prihodu domov preizkusile. Že po nekajdnevnem čiščenju kože s Philips VisaPure smo bile nad njegovo učinkovitostjo presenečene. Naraven sijaj in mladostni videz naše kože je bil očiten. Revolucionarno ščetko pa je preizkusila tudi priznana slovenska vizažistka Maja Šušnjara. “Če povzamem svojo izkušnjo: učinkovita, preprosta za uporabo, vse skupaj pa traja samo eno minuto.”

Pomen čiste kože

Na pomen čiste kože pa venomer opozarjajo tudi strokovnjaki. “Redna vsakodnevna, pravilno izbrana nega kože, ki vključuje ustrezno in pravilno izvajano čiščenje kože, poleg zdravega načina življenja najbolj pripomore k mladostnemu videzu kože,” nam je povedala dr. Mateja Lisjak, specialistka dermavenerologije. “K boljšemu videzu kože prispeva tudi nežna masaža kože, ker pospeši mikrocirkulacijo ter s tem boljše prehranjevanje in obnovo kože. Z VisaPure hkrati nežno masiramo kožo ter na prijeten in preprost način čistimo kožo ter odstranjujemo odmrle poroženele celice povrhnjice.”

Maja Šušnjara
Maja ŠušnjaraFOTO: osebni arhiv


  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478