Zadovoljna.si
Oskarji - rdeča preproga - 19

Moda

Oblecite se kot zvezdnice

M.K.
29. 08. 2012 09.35
0

Napredne tehnologije in neprestana prisotnost medijev zvezdniško karavano vse bolj približujejo vsakemu posamezniku. V Hollywoodu se tako rekoč ne zgodi nič več, kar ne bi odmevalo po vsem svetu, in morda bi ravno zato vse več žensk rado bilo vizualno čim bolj podobno zvezdnicam svetovnega formata. Ker pa vemo, da si svetovna medijska elita lahko privošči drage in dizajnerske modne kose oblačil, velika večina žensk ostane zgolj pri sanjah. A svetovni trg je izredno prilagodljiv in trgovci so hitro ugotovili modne okuse 'navadnih' posameznic, zato je mogoče dobiti vedno več dobrih ponaredkov po sprejemljivih cenah. Sedaj se torej tudi ve lahko oblečete kot zvezdnice svetovnega formata.

Vojvodinja Catherine - 6
Vojvodinja Catherine - 6 FOTO: Reuters
Veliko žensk si želi pokazati nogo kot Angelina Jolie na oskarjih.
Veliko žensk si želi pokazati nogo kot Angelina Jolie na oskarjih.FOTO: Reuters
Številne dame so prepričane, da morajo, če želijo biti podobne svojim vzornicam na zvezdniški sceni, zapraviti goro denarja. Vendar pa to niti približno ne drži. To, da ste videti kot zvezde, niti približno nima nobene zveze z zneskom, ki ga zapravite za oblačila in lepotičenje. Bolj pomembno je, kako zapravite denar, namenjen temu cilju. Le zakaj bi torej zapravljale na stotine evrov za draga oblačila priznanih blagovnih znamk, če lahko zelo dobre in kakovostne ponaredke dobite v modnih trgovinah po sprejemljivih cenah. Tega se v današnjem času zaveda vse več posameznic, večina pa bolj kot v trgovinah z oblačili nakupuje kar preko spleta. Zakaj? Ker je enostavneje (nakup opravijo kar iz domačega naslanjača) in ceneje.

Raziščite vse možnosti

A nakup pravega kosa oblačila, ki je identičen zvezdniškemu, je v resnici veliko težji, kot se zdi na prvi pogled. Prvo in najpomembnejše pravilo zvezdniškega, a poceni oblačenja je dobra raziskava vseh možnosti. Če ne veste, katera zvezdniška oblačila vam dejansko pristojijo, je najboljše, kar lahko naredite, da se sprehodite do treh ali štirih modnih trgovin, ki so opremljene s fotografijami zvezdnic, in preizkusite čim več podobnih modelov oblačil. Le tako boste namreč ugotovile, kakšna je ponudba in ali vam to oblačilo dejansko pristoji. Osredotočite se tako na barvo kot tudi na silhueto in reze, seveda pa ne smete pozabiti niti na ceno.

Nakupovanje preko spleta

Če nimate posebnih problemov s konfekcijsko številko, pride za vas v poštev tudi nakupovanje oblačil preko spleta. Prednost spletne prodaje je v tem, da lažje najdete modele in barve, ki so odlični ponaredki zvezdniških toalet, saj spletna trgovina deluje globalno in doseže potencialne kupce po vsem svetu, zato je veliko dovzetnejša za zvezdniške modne trende. Pazljivost vam svetujemo predvsem pri plačevanju s kreditno kartico, kjer je dobro podrobno prebrati vse pogoje in droben tisk. Nakup zvezdniške garderobe preko spleta je dobro opraviti pri ponudnikih, ki vam v primeru, da z izdelkom niste zadovoljne, povrnejo kupnino.

Modna vladavina vojvodinje Catherine

Raziskave kažejo, da se ženske po vsem svetu odločajo predvsem za nakup ponaredkov zvezdniških večernih toalet na prireditvah, ki odmevajo po vsem svetu. Sem lahko štejemo podelitev raznoraznih medijskih nagrad in dobrodelne koncerte. Izjema je zgolj izredno popularna britanska vojvodinja Catherine, katere kreacije fanatične modne navdušenke razgrabijo v trenutku. K temu prav gotovo pripomore tudi dejstvo, da Catherine že vse od poroke s princem Williamom velja za sodobno klasično modno ikono, najbolje pri vsem pa je, da si za posamezno priložnost nadene oblačila z modnih trgovin in butikov, ki so cenovno dostopna zelo širokemu občinstvu. Le zakaj se torej tudi ve enkrat ne bi oblekle po vzoru britanskega dvora?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375