Zadovoljna.si
Lizika

Lepota

Bomo lepotne izdelke po novem jedle?

Z.K.
10. 02. 2012 12.30
0

Lepa koža je želja vsake ženske, ki se zato, da bi dosegle svoj cilj, poslužujejo različnih neg in uporabljajo najrazličnejše kreme. Zdaj je na trg prišel nov izdelek, ki zagotavlja sijočo kožo brez aken, videti je kot lak za nohte, le da ga zmešate z jogurtom ali dodate pijači. Tovrstne kozmetike je vse več, novost pa je v tem, da ženske izdelke zaužijejo, namesto da bi jih nanašale na kožo.

Ste za prave vitamine ali nadomestke?
Ste za prave vitamine ali nadomestke?FOTO:

Užitni lepotni izdleki

Za lep videz las, kože in nohtov je potrebna redna nega in uživanje vitaminov, ki jih vsebujejo določena živila. Dandanes so sicer na voljo tudi tablete, ki so obogatene s potrebnimi sestavinami, ki zagotavljajo vse potrebne vitamine za brezhiben videz. Na voljo so tudi različne čokoladne tablice, gumijasti bonboni, ki poleg dobrega okusa zagotavljajo tudi lep videz. Obstaja celo parfum, ki ga spijete, namesto, da bi ga nanesli na zapestja.

Nič več nanašanja kreme na obraz?
Nič več nanašanja kreme na obraz? FOTO:

Čudež v majhni steklenički

Zdaj pa je na trg prišla linija novih kozmetičnih izdelkov, ki jih za lep videz kar zaužijemo. Ameriška dietologinja Tanya Zuckerbot pravi, da imajo vitaminski sokovi ogromno kalorij, nobena pripadnica nežnejšega spola pa se ne želi zrediti zavoljo lepe kože. Serum v barvi vina je na voljo v majhni steklenički, za katero je treba odšteti 38 dolarjev. Obogaten je z antioksidanti in minerali akaja, goji jagod, borovnic in pa sadeža imenovanega mangosteen. Proizvod lahko uživate z jogurtom ali pa ga dodate k pijači.

Na voljo od leta 1991 ...

Pionir na tem področju je podjetje Imedeen, ki je leta 1991 na trg prineslo vitaminske nadomestke, namenjene lepi in zdravi koži ter lasem. Danes so na voljo okusnejše različice, denimo čokoladne tablice, ki zagotavljajo bolj elastično in navlaženo kožo. Tovrstna kozmetika je že dolgo priljubljena v Evropi in na Japonskem, vse bolj pa po njej posegajo tudi v ZDA, predvsem po zaslugi zvezdnikov, ki imajo užitno kozmetiko vselej pri sebi. Modna oblikovalka Norma Kamali ima denimo svojo linijo olivnega olja. Španka je sicer velika ljubiteljica olivnega olja, ki je vsem znano po svojih zdravilnih učinkih. "Olje poudari lepoto in izboljša zdravje. Toplo olje je dobro za masažo kože, za romantičen večer pa se lahko uporabi tudi kot lubrikant,“ je povedala Norma. "Moja mama že dolgo ve, da je olje dobro za mnogo stvari, zato sem ga začela uporabljati že v tako zgodnjih letih,“ je še dodala.

Nekaj užitnih kozmetičnih izdlekov ...
Nekaj užitnih kozmetičnih izdlekov ...FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368