Zadovoljna.si
Darphin

Moda

/ Oglas

OGLAS: Aromaterapija

M.J.
24. 09. 2008 14.41
0

Zgodba o lepoti, ki temelji na znanosti o aromaterapiji, užitku in individualnem pristopu.

AROMATERAPIJA

Darphin
DarphinFOTO:

Vsak proizvod sestavljajo izbrani rastlinski izvlečki in esence najboljših aromatičnih rastlin. Darphinov lepotni protokol odlikujejo edinstvene formule aromatičnih olj, ki vsebujejo inhalacijske zmesi aromatičnih esenc v najčistejši obliki. Uporabljene v individualno prilagojenih mešanicah, ti dobrodejni aromatični izvlečki in eterična olja pomagajo spodbujati čutila, preoblikovati telo in obuditi občutje vsesplošne lepote ter ugodja.

MOČ UŽITKA

Ker Darphin verjame v nerazdružljivo povezanost med »počutiti se lepo« in »izgledati lepo« je vsak produkt oblikovan tako, da že ob prvem stiku navdušuje s prijetno razvajajočo teksturo in poživljajočo prijetno vonjavo, ki stimulira vaše občutke zadovoljstva in ugodja.

3D NEGA KOŽE

Da bi poskrbeli za resnično individualno prilagojeno osebno nego kože, so Darphinovi izdelki za nego kože usmerjeni na »tip kože« in »stanje kože«, ki se spreminja z leti, vremenom, prehrano, stresom in načinom življenja. Tri dopolnilne dnevne formule –serum, eterično olje in krema so izbrane glede na individualne želje tako, da zadovoljijo vse potrebe vaše kože.

Vzemite si trenutek in razmislite o specifičnih potrebah vaše kože in si določite vaš osebni Darphin 3D program:

OBNOVA S SERUMOM

Odločite se, kaj vas na vaši koži najbolj najbolj moti, nato si izberite primeren SERUM. Visoko učinkoviti Darphinovi serumi rešujejo specifične probleme in potrebe vaše kože in pomagajo izboljšati videz vaše kože.

VRAČANJE RAVNOVESJA Z AROMATIČNIMI OLJI

Določite vaš tip kože in izberite ustrezno eterično olje. Darphinova aromatična nega uravnava stanje vaše kože in vam daje občutek ugodja, ki odločilno vpliva na vašo notranjo in zunanjo lepoto.

ZAŠČITITE KOŽO S KREMO ALI FLUIDOM

Zastavite si cilj in izberite svojo idealno kremo. Darphinove kreme pomagajo vzpostavljati ravnovesje vlage in koži dovajajo ustrezne sestavine, ki odločilno vplivajo na stanje in videz kože.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413