Zadovoljna.si
Bion3

Moda

/ Oglas

OGLAS: Ste pripravljeni na boj z virusi?

T.M.
2008-11-07 14:37
0

BION®3 na dan za zdrav vsakdan!

Vsak od nas si želi imeti okrepljen imunski sistem in biti čim bolj pripravljen na napade različnih virusov. Kajti vsak dan, ki ga moramo preživeti v znamenju smrkanja, kašljanja, bolečin v grlu, se nam zdi izgubljen. Zagotovo se vas je že veliko srečalo z različnimi vitaminsko mineralnimi pripravki, kaj pa z vitaminsko mineralnim pripravkom, ki vsebuje tudi probiotike? In kakšno povezavo imajo probiotiki s prehladi, gripo.

Odrasli prebolijo povprečno dva do štiri prehlade na leto, otroci pa šest do osem. Zaradi prehlada so pogosteje odsotni z dela ali od pouka kot zaradi vseh ostalih bolezni skupaj.

Ti podatki so spodbudili raziskovalce v Merckovem laboratoriju, da so razvili nov prehranski dodatek, ki vsebuje idealno kombinacijo vitaminov, mineralov in probiotikov, imenovan BION®3. Z eno samo tableto BION®3 zaužijemo kar tri žive probiotične kulture, 12 vitaminov in prav toliko mineralov.

Kot je dokazala študija Common Cold, BION®3 krepi imunski sistem. V tej študiji so spremljali učinek vitaminsko-mineralnega pripravka BION®3 na pojav in čas trajanja prehladnih obolenj v primerjavi z vitaminsko-mineralnim pripravkom, ki ne vsebuje probiotikov. Rezulatati študije so pokazali, da so bili v skupini, ki je jemala BION®3, jakost simptomov, trajanje prehlada in število dni z zvišano telesno temperaturo bistveno manjši kot v kontrolni skupini.

Žive probiotične kulture v tabletah BION®3 namreč vplivajo na določene celice v imunskem sistemu in okrepijo njihovo delovanje. To pojasnjuje ugodne učinke tablet BION®3 na akuten prehlad, kar je prav tako dokazala omenjena študija.
Priporočamo ga vsem tistim, ki se nepravilno prehranjujejo, so pod stresom ali pa so nagnjeni k okužbam ter starejšim in vsem tistim, ki so zaradi bolezni prisiljeni jemati antibiotike. Učinek tablete je dolgoročen, zato je priporočljivo BION®3 jemati enkrat na dan dalj časa.

BION®3 je primeren za vse nad 12 let starosti, tudi za sladkorne bolnike.

Za naše malčke so sedaj na voljo žvečljive tablete BION®3 Juniors z okusom po malinah.

BION®3 in BION®3 Juniors sta voljo lekarnah in specializiranih trgovinah brez recepta.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133