Zadovoljna.si
Sir PR

Moda

/ Oglas

OGLAS: Vabim te na sir

M.J.
2008-10-19 11:00
0

Ženske imamo rade svoja druženja s prijateljicami. Ta so naša rekreacija in sprostitev. Skupaj gremo v kino, na nakupovalni izlet, na kavo, posedet v park, prečudoviti pa so zlasti naši ženski večeri.

“Vabim te na sir, ” se je glasil SMS, ki ga je Mojca razposlala svojim prijateljicam, svojemu štabu za samopomoč, kot ta družbica rada poimenuje samo sebe. “Kakšen sir?”, “A sirova plošča bo?”, “Mmmm, njami, sir” – so se odzvale Tina, Ida in Aleksandra. “Poseben sir. Nekaj novega. Dišalo bo z žara. Veselim se,” je odgovorila Mojca.

 Prišel je tisti dan in ženske dišave so prevzele Mojčino jedilnico. Ugotavljale so, da je z njihovimi druženji svet res lepši. Zaupajo si vse. Klepet o preteklih dogodkih, o otrocih, o naporni službi, o jesenski garderobi, s katero se je treba opremiti, in seveda – o moških. Vmes je Mojca pripravila žar, ki ga je dobila za darilo. Pripravila je sir za žar iz Ljubljanskih mlekarn. (http://kulinarika.net/clanki/clanki.asp?ID=50) Nov izdelek, ki je pred kratkim prišel na prodajne police in sodi v linijo že poznanih ter novih izdelkov za kuhanje, ki so jo v Ljubljanskih mlekarnah (http://kulinarika.net/clanki/clanki.asp?ID=50 ) poimenovali – Mu Cuisine. (http://kulinarika.net/clanki/clanki.asp?ID=50 ) In veste kaj? Prijateljice so bile več kot navdušene. Že so začele klepetati o receptih in ustvarjale nove jedi, ki jih bodo z njim pripravile. Sir za žar je namreč lahko samostojna jed ali pa jo pripravite kot prilogo, recimo k zrezkom in zelenjavi. Pakiran v priročni embalaži, da je njegova uporaba hitra in preprosta.

Hm, kaj boste pa vi pripravili? Recimo … Sir za žar (http://kulinarika.net/clanki/clanki.asp?ID=50 ) s curryem in z bučkami. Zraven pa solata s čičeriko ter basmati riž. Mmmmmmm … Recite tudi vi svojim prijatljicam ali pa ljubljenemu moškemu “Vabim te na sir” – lepi trenutki so zagotovljeni.


Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141