Zadovoljna.si
Lasni okras

Moda

Okrasite svoje lase!

S.O.
21. 05. 2010 18.15
3

Nakit je zvest ženski spremljevalec, zato si ga letos privoščite tudi na laseh. Pisani in zanimivi obroči lahko tako nadomestijo običajne lasnice in opazne gumice.

Lasni okras
Lasni okrasFOTO: Asos.com
Okrašeni trakovi

Trakovi s perjem, bleščicami ali zanimivimi pentljami bodo razveselili ljubiteljice masivnega nakita. Nosijo se na čelu in nežno objemajo glavo. Privoščijo si ga lahko tako tiste s frufrujem kot ženske, ki imajo prečko na sredini ali lase počesane na stran. Pristaja predvsem ožji obliki obraza, če pa ste dovolj drzne, lahko nosite naglavne okraske tudi iz materiala, ki se uporablja za nakit. Tovrstni trakovi so primerni predvsem za večerne toalete.

Lasni okras
Lasni okrasFOTO: Asos.com
Lasnice za klasiko

Razočarane ne bodo niti ljubiteljice lasnic. Te so se iz manjših pretvorile v velike in veličastne, okrašene s perjem, ki jih lahko nosimo le na eni strani glave. Preveliko nakita na laseh namreč lahko ustvari zmedo in učinek pretiravanja. Z opaznimi sponkami lahko tudi preusmerite pozornost z mastnih las na okras. Omislite si spuščene ali spete lase, odvisno od vaših želja in izbranih oblačil.

Lasni okras
Lasni okrasFOTO: Asos.com

Obroči za vse oblike obraza

Tretja možnost so še priljubljeni obroči. Na njih se prav tako bohotijo pisana peresa, velike cvetovi in zanimivi vzorci, nanizani v prikupne oblike. Za razliko od trakov so obroči primerni za vse oblike obraza. Obroč si lahko za spremembo namestite na sredino glave in pustite, da ga obkrožajo lasje. Lično izbran obroček bo nadomestil opazne uhane in ogrlico, ter v vaš stil vnesel spremembo.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478