Zadovoljna.si
Leopardji vzorec je še vedno prisoten v modni industriji.

Moda

Perilo, ki vzbu(r)ja domišljijo ...

S.O.
09. 10. 2009 18.35
1

Agent Provocateur je z novo kolekcijo seksi, domišljijskega in novodobnega perila omamil marsikoga. Sodobne ženske, ki se prepletajo s fantazijskimi liki, so oblekli v novodobno pravljico strasti.

Seksi, zapeljivo in provokativno spodnje perilo modne hiše Agent Provocateur
Seksi, zapeljivo in provokativno spodnje perilo modne hiše Agent ProvocateurFOTO:

Sedanjost je ujela prihodnost

Ena izmed najbolj znanih modnih hiš spodnjega perila je znova presenetila s svojim edinstvenim in razpoznavnim slogom. Jesensko kolekcijo bi z eno besedo lahko opisali kot drugačno, saj jo promovirajo domišljijske ženske, ki spominjajo na junakinje s posebno močjo.

Leopardji vzorec je še vedno prisoten v modni industriji.
Leopardji vzorec je še vedno prisoten v modni industriji. FOTO:

Strast in igrica intime je vodilo, ki ga Joseph Corré in Serena Rees uporabljata kot rdečo nit pri zasnovi prav vsake kolekcije prestižnega spodnjega perila. Ta je odeta v črno, florestenčno zeleno, vijoličasto in koralno barvo. Tkanine so prosojne in minimalistične. Tangice izpodrivajo klasični kroji, ki ne vzburjajo s svojo minimalistiko, temveč s prosojnostjo. Tudi nedrčki več razkrivajo kot prikrivajo. Ženska, ki se zaveda svojih potencialov, je novodobna pustolovka, brez sramu in strahu. Kolekcija je preprosto ustvarjena za dviganje prahu.

Bodiji, ki razkrivajo prsi, prepleteni s trakovi in obdani s prosojnostjo, so vse prej kot sramežljivi. Kratka spalna srajčka, bolj poznana pod imenom Babydoll, s svojo črno-belo kombinacijo spominja na uniforme služkinj, vendar s prosojnosto ustvarja novo sliko erotike. Še vedno sta tu leopardji vzorec in pudrasto rožnata barva. Izginile niso niti hlačne nogavice, ki ostajajo glavni pripomoček pri osvajanju in razkazovanju ženskih čarov, ki jih premore provokativna ženska. 
Crystalina, Hornette in Magnette

Vse od samozavesti pa do seksapila, ki ga pri zasnovi reklamne kampanije tudi tokrat ni manjkalo, ima vonj provokativnosti, tudi cena. Vse, od 60 evrov, ki jih boste morali odšteti za tanga hlačke, ali pa do skoraj nerealnih 315 evrov, kot stane koralni bodi, ki razkriva prsi. Crystalina, Hornette in Magnette, kot so poimenovali ženske, ki naj bi ustrezale liku novodobne ženske, zagotovo prisegajo le na najboljše.

Crystalina, Hornette in Magnette so vsemogočne ženske z zapeljivim perilom.
Crystalina, Hornette in Magnette so vsemogočne ženske z zapeljivim perilom.FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375