Zadovoljna.si
To poletje črno zamenjajte s pisanimi.

Moda

Pisane modne torbice poletja

Z.M.
19. 07. 2013 08.11
0

Vsaka izmed nas ima v svoji garderobni omari vsaj nekaj modnih torbic, a vedno se najde prostor za še kakšno. Različne barve, ki v pravi barvni kombinaciji lepo pristajajo čevljem z visoko peto ali k balerinkam – pri torbicah je treba upoštevati vse. Časi, ko je bilo dovolj imeti zgolj eno, črno torbico, so že zdavnaj mimo, v ospredje pa so prišle barve, ki kraljujejo tudi to poletje. V široki ponudbi modelov iz najnovejših kolekcij smo zasledili veliko pastelnih ter živahnih barv: rumene, rdeče, modre, bež in bele. Velik poudarek so oblikovalci namenili detajlom ter tako izpopolnili okus vsake, še tako zahtevne stranke.

To poletje črno zamenjajte s pisanimi.
To poletje črno zamenjajte s pisanimi.FOTO: Pinterest
Vzorci in barve

Črno torbico, ki je tako rekoč obvezni kos garderobe vsake prave dame, lahko to poletje mirdne duše pustite v omari in si privoščite nekaj več pisanih barv ter vzorcev: vse od modre, roza, rumene in nedolžno bele. Tudi vzorci, kot so tropske cvetlice, črte in pike, lahko dobro popestrijo poletno torbico, če pa spadate med pristašice retro sloga, pa bo prava izbira za vas model, ki spominja na pleteni cekar. Tiste, ki bi vseeno raje tudi poleti hodile naokrog v bolj klasičnih modelih, posezite po zemeljskih odtenkih: rjavi, olivno zeleni, bež ali sivi barvi.

Za vroče večere

Obvezen kos poletne ženske garderobe vsake ženske bi morala biti tudi tako imenovana 'clutch' torbica. Velja za izjemno eleganten kos, ki ga večinoma držite kar v roki, lahko pa si jo nadenete tudi čez ramo. Primerna je zlasti za večerne zabave in svečane priložnosti, na katere se odpravimo brez odvečne 'prtljage', ki smo je ženske tako zelo vajene. Okrašene z drobnimi cvetlicami, okrasnimi verižicami in svežimi barvami bodo odlična popestritev vsake večerne oblekice.

Le katero bi izbrala?
Le katero bi izbrala?FOTO:

Velike ali male

Dnevna torbica naj bo dovolj velika, da v njo lahko pospravite vse nujne stvari: kozmetiko, plastenko vode, zvezek, nujno kozmetiko in druge malenkosti, brez katerih ženske pač ne moremo. Praktični so tudi daljši ročaji, ki nam pustijo proste roke. Za večerno torbico pa izberite 'clutch', ki lahko vsebuje še dodatno verižico ali trak. Polovico stvari, ki jih imate v dnevni torbici, lahko mirno pustite doma in s seboj vzamete le najnujnejše. Vaš videz bo tako veliko bolj eleganten, sproščen in moden.

Pisane torbice
Pisane torbice FOTO:

Kombiniranje

Pozabite na naučeno pravilo – čevlji in torbica se morajo ujemati. Naj vas prevzamejo kontrasti, živahne barve in mešanje vzorcev. Torbica je postala samostojna, zato je lahko popolnoma druge barve kot oblačila in čevlji. In če se nikakor ne morete navaditi novega načina kombiniranja, stilu torbice prilagodite moden nakit, da bodo začetki lažji. A pozor, pri mešanju vzorcev se hitro lahko zgodi, da dosežemo učinek cenenega videza, zato nikoli ne mešajte več kot dva vzorca naenkrat.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

poletna torbica
poletna torbicaFOTO: Pinterest


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478