Zadovoljna.si
Wellness

Moda

/ Oglas

Pobeg na wellness otok

T.M.
31. 03. 2009 11.48
0

Ko se odrinete od obale in se prepustite svobodi in čarom enega izmed 18 otokov v Rovinjskem arhipelagu, otoka Sv. Andrije, pomeni, da ste pobegnili od vsakdanjosti in da si boste podarili trenutke popolnega užitka.

Wellness
WellnessFOTO:

Ko se odrinete od obale in se prepustite svobodi in čarom enega izmed 18 otokov v Rovinjskem arhipelagu, otoka Sv. Andrije, pomeni, da ste pobegnili od vsakdanjosti in da si boste podarili trenutke popolnega užitka. Ta eksotični »otoški raj« je izreden primer, kjer se prepletata naravna lepota in subtilni luksuz, obkroža pa ga edinstvena pokrajina, ki prav zares jemlje dih. Mediteranska vegetacija in neskončno modro morje, dodelanost do najmanjše podrobnosti in toplo gostoljubje se tukaj združujejo v edinstveno ozračje.

Otok vsakemu ponudi točno tisto, kar potrebuje, pravo Wellness Spa ugodje, ki združuje moderni hotel in storitve s kombinacijo tistega najboljšega, kar narava nudi. Zato ne preseneča, da ga ljudje imenujejo wellness otok.

Wellness
WellnessFOTO:

Rdeča nit wellness otoka je sredozemska tematika. Moderna notranja opremljenost in najsodobnejša oprema se združujejo s toplino lesa, naravnimi barvami in avtentičnimi dekoracijami. Koncept tega wellnessa temelji na sredozemskem rastlinju, substancah Sredozemskega morja in blage rovinjske mikroklime, po kateri je Rovinj kot destinacija poznan po celem svetu, zato so tudi prostori tematsko urejeni v skladu s posameznimi vrstami sredozemskega rastlinja brnistra, oleander, sivka, rožmarin, cvetoči travnik ... vsak s svojimi vonjavami, barvami in posebnimi tretmaji za sproščanje.

Center se razprostira na 1600 m², tematsko pa je razdeljen na tri cone. ZEN SPA cona, v kateri se nahajajo savne, Kneippove kopeli, whirlpool, masažni tuši, prostor za počitek na ogrevanih in vodnih ležiščih ter čudovit sredozemski vrt, kjer lahko gosti uživajo v blagodejnih učinkih narave in na čistem zraku, ob zvokih ambientalne glasbe in šumu valov. Druga cona je ACTIV SPA cona, v kateri so vsebine, ki so namenjene aktivnim počitnicam in kjer imajo gosti na voljo fitnes dvorano, notranji bazen ter hidromasažni bazen z ogrevano vodo. Tretja cona je cona za nego obraza in telesa, kjer se v posebej načrtovanih in opremljenih prostorih uresničuje sinteza zdravja in lepote duha ter telesa ob posebnih tretmajih, ki jih je sestavilo strokovno osebje wellness centra. Osnova vseh tretmajev so izdelki vrhunske profesionalne kozmetike Esensa Mediterana, ki so izdelani na bazi kvalitetnega aromatičnega sredozemskega rastlinja in aktivnih substanc iz morja.

Tekom celega leta nudi wellness center otok svojim gostom posebne vikend programe, kot so Pobeg v dvoje, Otok iz sanj, Luxury vikend, ter tretmaje, med katerimi še posebej izstopajo tretmaji lepote z vinom oziroma vinoterapija, ter najnovejša ekskluzivna masaža, ki se imenuje Wellness Garden Otok tretma in masaža, narejena iz aromatičnega rastlinja, ki raste na samem otoku, ki se skladno navezujeta na koncept resničnega povezovanja z naravo v sredozemskem ozračju.

Wellness
WellnessFOTO:
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471