Zadovoljna.si
podaljšani lasje

Moda

/ Oglas

Podaljšani lasje GROZA ali ZADOVOLJSTVO!?

T.M.
06. 02. 2010 06.05
0

Podaljševanje las naj ne bo TABU

Želite si imeti dolge lase in jih nikakor ne morete dočakati. Obstaja rešitev! Vendar ne zaupate, da podaljšanje las ne bo še bolj uničilo vaših las, saj ste o njem slišali tudi kakšno grozno zgodbico. Če ste se odločiti za podaljševanje las, ste se ob enem odločili, da boste opravljali »domačo nalogo« (dosledna nega podaljšanih las), ker če je ne boste, se vam res lahko zgodi, da s podaljšanimi lasmi ne boste zadovoljni.

podaljšani lasje
podaljšani lasje FOTO:
Tudi pri pričeskah se moda spreminja iz dneva v dan in če želimo slediti modi, moramo naše lase imeti en dan kratke kot Victoria Beckham in že skoraj drug dan dolge in goste kot Angelina Jolie. Ampak te ekstremne spremembe niso mogoče brez pomoči lasnih podaljškov. Lasni podaljški in podaljševanje las nam olajša mučno čakanje na dolge lase. Danes se lahko brez skrbi in misli o čakanju na dolge lase postrižemo, saj si lahko že naslednji dan lase ponovno podaljšamo, če nam kratka pričeska ne ugaja.

Toda pozor: pred vsakimi takšnimi ekstremnimi spremembami, je potrebno dobro razmisliti in se posvetovati, saj podaljševanje las ni kar poseg za katerega bi se lahko brez premisleka odločili. Je že res,da je to poseg kateri je neboleč in neškodljiv, če je seveda pravilno in strokovno narejen. Prav tako se lahko pri podaljševanju las, kaj hitro kaj zalomi, če se o tem nismo strokovno posvetovali in poučili.
S strokovnjakom za podaljševanje las je potrebno najprej ugotoviti naše želje glede podaljševanja las, potem ugotoviti kakšne so naše možnosti za podaljške, katere vrste podaljškov bi bili primerni za nas, kakšen sistem pritrjevanja podaljškov, bi bil primeren za naše lase in za kako dolgo si želimo imeti lasne podaljške vstavljene.

Podaljševanj las je več vrst:


podaljševanje za en dan(Clip on podaljški na glavniček),
podaljški na samolepilne trakove ( 3-5mesecev) ,
keratinsko podaljševanje (5-8mesecev),  podaljševanje na trakove s šivanjem trakov (1-2meseca),…
Pred podaljševanjem
Pred podaljševanjem FOTO:
Po podaljševanju
Po podaljševanju FOTO:


Vse prevečkrat pa je zaradi nestrokovnosti podaljševanja las slišati nezadovoljne stranke kako razlagajo strašne zgodbice o podaljških, vse to pa se ne bi zgodilo, če bi bili lasi strokovno podaljšani, predvsem pa če bi oseba, ki lase podaljšuje stranki strokovno razložila nego podaljšanih las , ki je obvezna in se jo je potrebno držati in opravljati. V prodajnem studiu za podaljševanje las Extension Hair Lady vam nudijo strokovno in temeljito razčesavanje podaljškov enkrat na mesec brezplačno. Ob pravilni negi so lahko podaljšani lasje naše največje zadovoljstvo in želele si jih bomo vedno znova in znova, tako pa bomo lahko šle v korak s časom in bomo danes kratkolaske, spet jutri pa dolgolaske z bujnimi, gostimi in lepimi lasmi, pa nihče ne bo niti vedel, da ti lasje niso naši!

podaljšani lasje
podaljšani lasje FOTO:

V prodajnem studiu za podaljševanje las Extension Hair Lady imajo več sistemov podaljševanja las, kjer lahko sami vidite in otipate lase, poskusite lahko tudi podaljške na glavničke in tako vidite, kakšni bi bili z dolgimi lasmi, poskusite lahko tudi FRU FRU, brez striženja. V prodajnem studiu pa lahko tudi opravite tečaj podaljševanja las in si pridobite mednarodni certifikat za mojstra podaljševanja las!

Želimo vam lepe in dolge lase!

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493