Zadovoljna.si
ličenje

Moda

Poletno ličenje v pastelnih barvah

Z.K.
06. 05. 2010 18.55
1

Letošnje poletje napoveduje živ in zabaven slog ličenja. Na očeh boste nosile pastelno mavrico, lica bodo rožnata in ustnice naravne.

ličenje
ličenjeFOTO:

Slog letošnjega ličenja se popolnoma ujema s poletnim časom, ki prinaša visoke temperature in veselje: dve značilnosti, ki odražata dobro razpoloženje. Je nekaj med retro in 'vintage' slogom, žensko pa naredi uglajeno in živo. Retro inspiracija je osnovana na pastelnih in živih barvah, ki prinašajo veselje. Mednje sodijo zelena, modra, vijolična, oranžna in roza. Močne ali blage barve bodo poudarile vašo naravno lepote in vas naredile bolj sveže. Ne bojte se kombinacij različnih barv, če bi rade izgledale bolj 'odštekano'. Pri ličenju ne smete nikoli pozabiti na osnovo, ki je bistvenega pomena. Nič ni boljšega kot lepa koža oziroma dobra osnova ter brezhibno naličene oči in ustnice.

Mavrica na vaših očeh
Ko se boste odločile za kombinacijo več barv, izberite modro, roza in vijolično. Ker je poudarek na očeh, ustnice naličite v naravnih odteknih s šminko ali glosom. Kadar imate žive barve na vekah, ne pretiravajte z maskaro, nanos naj bo skromen, lahko v rjavi ali črni barvi. Na lica lahko dodate malce svojega najljubšega rdečila in videz bo popoln.

'Vintage' malo drugače
Naličite se lahko tudi v 'vintage' slogu malce drugače, ki bo vašo lepoto še dodatno poudaril. Osredotočite se na najbolj  privlačne atribute na vašem obrazu: ustnice in oči. Na veke nanesite senčilo v blagem odtenku, kot je denimo svetlo vijoličasta. Ker so oči naličene nežneje, ustnice poudarite z močno rdečo šminko. Na trepalnicah bo zadostoval en nanos maskare in vaš videz bo zagotovo pravljičen. Blago senčilo se bo odlično uravnovesilo z močjo krvavo rdeče šminke na ustnicah.

ličenje
ličenjeFOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471