Zadovoljna.si
Pomlajevanje z Drakula terapijo je boleče.

Moda

Pomlajevanje z Drakula terapijo

P.V.
18. 12. 2009 18.40
0

Vir mladosti se morda pretaka po naših žilah. Francoski zdravnik je odkril metodo, s katero z vbrizgavanjem njihove krvi ženskam vrača mladost.

Pomlajevanje z Drakula terapijo je boleče.
Pomlajevanje z Drakula terapijo je boleče.FOTO:
Morda se bo mnogim zdelo pomlajevanje z vbrizgavanjem lastne krvi v obraz, znanstvena fantastika. Ko pacientki odvzamejo kri, iz nje odstranijo eritrocite, plazmo in trombocite, nato pa dodajo vitamine in aminokisline. Tako dobljeni serum, ki so ga poimenovali S3, po besedah dr. Daniela Sisterja učinkovito stimulira obnavljanje DNK, spodbuja celjenje ran in gladi zgubano kožo. Vse to brez sintetičnih polnil in laserskih tretmajev.

800 dolarjev za mladost

“Če je terapija z obogatenim serumom dovolj dobra za kosti in mehka tkiva, zakaj ne bi bila učinkovita tudi za obravnavo kože,” je dejal francoski zdravnik. Nekoliko kontroverzen tretma, ki je po besedah njegovega izumitelja zelo učinkovit in povsem naraven, stane 800 dolarjev, ponovili pa naj bi ga vsakih šest mesecev.

Za lepoto je treba trpeti

Tretma so preizkusile nekatere novinarke in povedale, da je dokaj boleč, saj je potrebnih več vbodov na obrazu, od lasišča pa vse do čeljusti. Postopek traja 10 minut, nato pa serum vbrizgajo še okoli oči, na čelu, v predelu nosu do ustnic in med obrvi. Ta del tretmaja ni boleč. Po končanem vbrizgavanju seruma, obraz obsevajo z rdečo in modro terapevtsko svetlobo, ki spodbuja celjenje, uničuje bakterije, vključno s tistimi, ki povzročajo akne. Po Drakula tretmaju obraz ni otečen, že naslednji dan pa je koža videti prečudovita.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493