Zadovoljna.si
Poskrbite za svoje prsi s posebno nego.

Moda

Poskrbite za svoj dekolte!

S.O.
25. 07. 2010 18.40
0

Koža je v poletnih mesecih izpostavljena mnogim škodljivim vplivom, svoje pa naredita tudi vročina in tesna oblačila. Da bodo vaše prsi napete in lepe, jim privoščite posebno nego.

Poskrbite za svoje prsi s posebno nego.
Poskrbite za svoje prsi s posebno nego.FOTO: iStockphoto
Sonce in morje

Veliko pozornosti namenimo svojim nogam in zadnjici, velikokrat pa pozabimo na svoje oprsje, ki je poleti še toliko bolj izpostavljeno. Na plaži ga zato varujmo z visokim zaščitnim faktorjem ali s kremo za obraz, saj vsebuje vlažilne sestavine in je nežne strukture.

Hladno-topla prha jih bo prijetno napela.
Hladno-topla prha jih bo prijetno napela. FOTO: iStockphoto


Nega pod tušem


Izmenično hladno-topla prha bo prsi lepo napela. Nikar ne uporabite prevročo vodo, saj ta lahko poškoduje občutljivo povrhnjico. Prsi nežno osušite z brisačo in jih zaščitite s kremo. Če ste v fazi izgubljanja ali pridobivanja teže, uporabite kremo ali olje, ki varuje pred nastankom strij.


Izberite dober nedrček

Oblačila naj bodo udobna in iz naravnih materialov. Nedrček se mora lepo prilegati obliki in velikosti prsi, vse pa je odvisno od njegovega namena. Športni nedrček bo prsi zaščitil in jim dal oporo, push-up jih bo privzdignil, tisti brez naramnic pa so primerni, ko želite pokazati svoja gola ramena. Ko ste oblečeni popolnoma sproščeno, pa naj bo ta dovolj velik in udoben, da bodo prsi udobno nameščene. Ponoči ga ne nosite in pustite, da si tudi vaše prsi nekoliko odpočijejo.


Ličenje

Tudi vaš dekolte z nekaj triki lahko postane nekoliko večji, potrebno je le pravilno ličenje in senčenje. Pomagate si lahko z bronzerjem v zemeljskem odtenku in s čopičem, ki ga uporabljate za svoja lica. Začnite na sredini in potegnite lok v obliki dojke, kar bo ustvarilo optično prevaro in jih povečalo. Dobro zabrišite robove in pazite, da črte ne bodo preveč očitne.

Izberite primeren nedrček, ki se bo prilagajal velikosti vaših dojk.
Izberite primeren nedrček, ki se bo prilagajal velikosti vaših dojk.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413