Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

Pozabite na umetne trepalnice, zdaj jih lahko narišete!

Z.K.
28. 08. 2012 09.50
1

Eden izmed izstopajočih jesenskih trendov za 2012, ki jih je bilo mogoče videti na modnih brveh, so narisane trepalnice. Namesto umetnih si tako zdaj trepalnice lahko kar narišete. Tovrstno ličenje je primerno predvsem za ljubiteljice "smokey eyes" videza, pri katerem so trepalnice zaradi temnega ličenja manj vidne. Vsekakor so na voljo tudi drugačni slogi ličenja, ki vključujejo najnovejši trend.

Narišite jih! 

Jesenski lepotni trendi prinašajo novosti vašemu videzu. Tokrat boste navduševale s trepalnicami, vendar ne takšnimi, kot jih poznate. Namesto da bi poudarile svoje oziroma na veke prilepile umetne, jih boste lahko kar narisale. Novi trend je bilo mogoče videti na modnih revijah številnih priznanih modnih oblikovalcev, kot so Derek Lam, Anthony Vaccarello in Jean Paul Gaultier.

Zadimljen videz in poudarjene trepalnice

Tovrsten videz je drzen in je primeren predvsem za večerno ličenje. Na voljo je več različnih videzov, ljubiteljice "smokey eyes" videza boste končno lahko poudarile trepalnice, ki zaradi temnih vek običajno niso tako izrazite. Z mehkim svinčnikom ali z ostro pristriženim čopičem, pomočenim v črno senčilo, nad veko narišite linije, ki predstavljajo več manjših skupin trepalnic. Pri tem ne bodite preveč natančne, saj bi lahko bil končni rezultat videti preveč dovršen, kar ni bistvo tovrstnega ličenja, saj smernice narekujejo rahlo "nemaren" oziroma "grunge" videz. Preostali del obraza naj bo naličen diskretno, poskrbite za brezhibno podlago, ustnice naj bodo "nude".

Ste za bolj diskreten videz? 

Odločite se lahko tudi za bolj naraven videz in oči naličite diskretnejše. Na vekah uporabite rjavkast odtenek senčila in na trepalnice nanesite maskaro. Z ozko pristriženim čopičem in rjavim senčilom pa na zunanji strani spodnje veke narišite nekaj linij, ki predstavljajo skupine trepalnic. Tudi pri tovrstnem videzu naj bo obraz naličen diskretno, morda si na ustnicah lahko privoščite rahlo rožnat odtenek. Navdušite z novim trendom!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375