Zadovoljna.si
Minerali

Moda

Prelevite se v 'pin up' dekle

S.O.
05. 01. 2012 13.47
0

Vendar ne v tipično gospodično z rdečimi ustnicami. Tokrat so se vizažisti odločili zgolj za elemente, ki spominjajo na 'pin up' videz, nato pa so jih opremili s kapljicami svojevrstne unikatnosti. Na ta način so obudili tako videz nežnega angela kot tudi podeželske barbike. Pomlad bodo med drugim zaznamovale še košate trepalnice, pegice in s črtalom poudarjene oči.

Nežni angeli in podeželske barbike

Priznani vizažisti, ki se skrivajo za skrbno naličenimi obrazi manekenk, ki so se sprehodile po modnih brveh zvenečih oblikovalskih imen, so ustvarili nov videz dobro znanega 'pin up' dekleta. Rdeče ustnice bodo v pomladnih mesecih tako nastopale v novih dimenzijah. Rdeča barva se bo pojavljala zgolj v svoji bledi različici ali oranžnem odtenku, struktura pa bo prej nekoliko matirana kot pa sijoča. Pri Vuittonu so se tako odločili za nežen ali brezbarven glos, obrazi manekenk pa so poosebljali angele. Popolnoma drugačne zgodbe se je lotil glavni vizažist Val Garland, ki je ličil manekenke modne hiše Jeremy Scott. Poimenoval jih je kar 'podeželske barbike', njihove brezhibne obraze pa okrasil z nežnimi pegicami in opaznim nanosom eyelinerja.

Močne črte

Oči je Garland poudaril z močnimi črtami na in pod veko. Slednja je kratka in ni direktno pod trepalnicami. Eyeliner črta je nekoliko debelejša in opaznejša, kot smo vajeni, izstopajoče oči pa poudarjajo še temne obrvi. Zavihanim trepalnicam so dodani tudi umetni čopki, ki so najdaljši na zunanjih kotičkih. Ustnice se svetlikajo v nežnih rožnatih odtenkih glosa ali lahke šminke, ponekod pa ostajajo popolnoma gole.

Minerali
Minerali FOTO: iStockphoto
Sijoča lica in kotički oči

Osnova popolnega ličenja še vedno ostaja sveža in naravna polt, ki ni docela matirana. Na ta način so vizažisti dosegli zdrav in nežen videz, ki skriva nepravilnosti in ohranja naravno linijo obraza. Lica so obarvana v oranžno-mareličnih tonih in osvetljena z bleščilom, kotički oči pa sijejo zaradi uporabe belega senčila, ki optično poudarja pogled in dodaja globino oči.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368